İşte ilk görüntü! Rusya'dan Moskova paylaşımı!

Rusya Ukrayna Rusya Ukrayna Savaşı

Ukrayna'nın Rusya'nın Karadeniz Filosu'nun amiral gemisi Moskova'yı vurmasının yankıları sürüyor. Rusya geminin battığını kabul ederken Moskova ile ilgili flaş bir paylaşım geldi.

Rusya'nın Karadeniz Filosu'nun amiral gemisi Moskva'yı kaybetmesinin yankıları sürüyor. Moskova geminin battığını kabul etse de bunun Ukrayna'nın füze saldırısı sonucu meydana geldiği iddiasını hala kabul etmiş değil.

İşte ilk görüntü! Rusya'dan Moskova paylaşımı! - Resim : 1

Ancak Rusya'nın Ukrayna'ya saldırılarını sıklaştırması ve Kiev'i daha çok hedef alacağını açıklaması 'Moskova'nın intikamı' olarak adlandırılıyor. Rusya'dan batan gemi ile ilgili çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Rusya Savunma Bakanlığı, Moskova mürettebatının yer aldığı görüntüleri sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı. Sesin olmadığı 26 saniyelik videoda yaklaşık 120 Moskova mürettebatının üniformalı olarak bir törende yer aldıkları görülüyor. 

"MOSKOVA'NIN GELENEKLERİ KORUNACAK"

Söz konusu paylaşımda 'Moskova'nın gelenekleri, Donanma'da her zaman olduğu gibi dikkatle korunacak ve devam ettirilecektir' denildi.

İşte ilk görüntü! Rusya'dan Moskova paylaşımı! - Resim : 3

Kremlin, 600 fit uzunluğundaki kruvazörün yaklaşık 500 kişilik bir mürettebatının hepsinin Perşembe günü batmadan önce tahliye edildiğini açıklamıştı. Söz konusu görüntülerin Rusya'nın bu iddiasını kanıtlamak için paylaşıldığı belirtiliyor.

 

Kaynak: Haber Global TV

Rusya ukrayna Rusya Ukrayna savaşı İngiltere türkiye ABD ukraynada son durum ukraynada neler oluyor