İnovasyon Zirvesi Bakü'de devam ediyor

Azerbaycan Bakü Dünya haberleri

Azerbaycan'ın başkenti Bakü, bölgenin en büyük teknoloji ve inovasyon zirvelerinden birine ev sahipliği yapıyor. Zirvede ilk gün geride kaldı, paneller bugün de devam ediyor. Zirvenin ikinci gününde de teknoloji dünyası bir araya geliyor.

Teknoloji ve inovasyon Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de masaya yatırılıyor.

Dördüncüsü düzenlenen "Inmerge Inovation Summit"in ilk gününde 50'ye yakın oturum yapıldı. Etkinliğin ikinci gününde de çok sayıda oturum ve panel düzenlendi.

Bu oturumlarda alanında uzman, sektöründe bilgi birikimi yüksek isimler deneyimlerini aktardı.

Azerbaycan Dijital Kalkınma ve Ulaştırma Bakanı Reşad Nebiyev, Pasha Holding CEO'su Celal Gasimov, Global Media Pazarlama ve Satış Direktörü Laura Seyidbayova gibi isimler ilk günde birer konuşma yapmıştı.

Bankacılıktan inşaata, sigortadan turizme kadar pek çok farklı sektörden temsilciyi bir araya getiren inovasyon zirvesinde girişimciler, yatırımcılar ve sektör liderleri de bağlantı kurma imkanı buldu.

Finansal teknolojilerden dijitalleşmeye, e-ticaretin son trendlerinden 5G çağında telekomünikasyon inovasyonuna kadar geniş bir yelpazede konuların ele alınacağı zirve, katılımcılara ilham verici ve zengin bir program sunuyor.