Evlenmeyi reddeden eski kız arkadaşını 18 kez bıçakladı

Hindistan
Evlenmeyi reddeden eski kız arkadaşını 18 kez bıçakladı

Hindistan'ın Hyderabad kentinde korkunç bir olay yaşandı. 23 yaşındaki bir saldırgan, kendisiyle evlenmeyi reddeden 20 yaşındaki eski kız arkadaşını 18 kez bıçakladı. Saldırgan gözaltına alınırken, yaralı genç kız ise durumu ağır olarak hastaneye kaldırıldı.

Hindistan'ın Telangana eyaletinde yer alan Hyderabad kentinde yaşayan 23 yaşındaki Baswa Raj adlı saldırgan, kendisiyle evlenmeyi reddeden 20 yaşındaki eski kız arkadaşını bıçakladı.

"KIZIN BAŞKASIYLA NİŞANLANDIĞINI ÖĞRENİNCE BIÇAKLAMIŞ"

Hyderabad kentinde yer alan Lal Bahadur Nagar Polis Merkezi yetkililerinden Ashok Reddy yaptığı açıklamada, olayın Raj'ın eski kız arkadaşının Hastinapuram bölgesinde yer alan evinde meydana geldiğini belirterek, "Olay, kurbanın Hastinapuram bölgesindeki evinde meydana geldi. Saldırgan, kızın onunla evlenmeyi reddetmesinin ardından sinirlendi. Saldırgan, kızın 3 ay önce başka biri ile nişanlandığını öğrenince soğukkanlılığını kaybetti ve onu 18 yerinden bıçakladı" ifadelerini kullandı.

SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI 

Polis, gözaltına aldığı saldırgan Baswa Raj ise bugün mahkemeye sevk edildi.

Yaşanan olayın ardından durumu ağır olarak hastaneye kaldırılan yaralı kız ise hayata tutunmayı başarırken, doktorlar genç kızın şu anda tedavi altına alındığını, durumunun stabil olduğunu ve iyileşmeye devam ettiğini kaydetti.

Kaynak: İHA

Hindistan saldırı bıçaklı saldırı evlilik