Hareket halindeki aracın üzerine ağaç devrildi: 2 kişi feci şekilde can verdi

Rusya Avustralya Dünya haberleri

Rusya’da fırtına nedeniyle hareket halindeki bir aracın üzerine ağaç devrilmesi sonucu araçta bulunan 2 kişi hayatını kaybetti.

Rusya’ya bağlı Novokuznetsk kentinde sabah saatlerinde çıkan fırtına kentte hayatı felç etti. Binaların çatısı fırtına nedeniyle seyir halindeki aracın üzerine devrildi. Dev ağacın düştüğü araç ise ikiye bölünürken, aracın ön kısmındaki 58 yaşındaki bir erkek ile 60 yaşındaki bir kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

Aracın arka koltuklarında oturan 71 yaşındaki kadın ile 72 yaşındaki erkek ise ağır şekilde yaralandı.

Hareket halindeki aracın üzerine ağaç devrildi: 2 kişi feci şekilde can verdi - Resim : 1

Öte yandan, fırtına nedeniyle alışveriş merkezinde bulunan büyük bir tabela bir kadının üzerine düştü. Çevrede bulunanlar kadının üzerine düşen tabelayı kaldırmaya çalıştı. Yaralanan kadının tedavisi hastanede devam ediyor.

AVUSTRALYA'DA İKİ HAFİF UÇAK HAVADA ÇARPIŞTI

Avustralya'nın Victoria eyaletinde iki hafif uçağın havada çarpıştığı bildirildi.

Avustralya basınında yer alan haberlere göre, Avustralya Deniz Güvenliği Otoritesi (AMSA), eyaletin Melbourne kentinde meydana gelen kazaya ilişkin açıklama yaptı.

Açıklamada, Mornington bölgesinin yaklaşık 12 kilometre batısında iki uçağın havada çarpıştığı ifade edildi. Her iki uçakta da 2 kişinin bulunduğu belirtilen açıklamada, uçakların "Viper S-211 Marchetti" tipi hafif uçak olduğu aktarıldı.

Açıklamada, çarpışmadan sonra uçaklardan birinin içindeki 2 kişiyle havaalanına güvenli şekilde iniş yaptığı, diğerinin ise suya çakıldığı ifade edildi.

Uçağın suya çakıldığı körfezde enkaz bulunduğuna dikkati çekilen açıklamada, uçakta bulunanları arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

 

Kaynak: İHA