Haber Global Karabağ'da ilklere imza attı! Türkiye kamuoyu Azerbaycan'ın zaferini Haber Global'den izledi

Ermenistan Azerbaycan Dünya haberleri

Azerbaycan Karabağ'da destan yazarken Haber Global de adım adım takipteydi. Ekiplerimiz birçok ilke imza attı. Ele geçirilen Ermeni silahlarından mevzilere, yardım tırlarından Ermenilerin bölgeden ayrılmasına kadar birçok özel habere tanıklık etti. Türkiye gelişmeleri Haber Global'den anbean izledi.

Azerbaycan Ordusu, silahlı Ermeni militanların mevzilerini başlarına yıktı. Haber Global'in deneyimli muhabiri Murat Karataş ile kameraman Ünsal Çakin gün gün Karabağ'dan özel operasyonun her anını ekranlara taşıdı...

Azerbaycan Ordusu, 19 Eylül'de Karabağ'da antiterör operasyonu başlatmıştı. Operasyon 24 saatten daha kısa bir sürede başarıya ulaştı. Ermeni militanlar silah bırakıp teslim oldu.

Haber Global, antiterör operasyonu ve Karabağ'daki gelişmeleri anbean takip ederek ilklere imza attı. Türkiye kamuoyu gelişmeleri Haber Global ekranlarından izledi.

HABER GLOBAL EKİBİ ORADAYDI

Azerbaycan, Yevlah'taki görüşmede yardım talep eden Karabağ Ermenilerine, 22 Eylül'de tonlarca gıda yardımı gönderdi. İlk kez Haber Global muhabiri Murat Karataş ve kameraman Ünsal Çakin o anları görüntüledi.

Antiterör operasyonunun ardından yasadışı Ermeni güçlerin mevzileri de ele geçirildi.

İLK KEZ HABER GLOBAL GÖRÜNTÜLEDİ

Haber Global, 23 Eylül'de ilk kez, o sözde karakolları ve mevzileri görüntüledi...

Antiterör operasyonunda ele geçirilen, tank, obüs, mayın, füze, uçaksavar füze sistemi, patlayıcı ve havan mermileri de yine ilk kez Haber Global ekibi tarafından kaydedildi.

 Ermeni çeteler tarafından yıllarca rehin alınan sivillerin esareti, Azerbaycan'ın antiterör operasyonuyla sona erdi. Ermenilerin gönüllü dönüşüne de yine ilk kez Haber Global tanıklık etti.

Kaynak: Haber Global TV

Azerbaycan Karabağ imza