Genç kız TikTok videosu çekerken, bir anda odaya girip öldürdüler

ABD TikTok

ABD'nin Atlanta kentindeki bir otel odasında TikTok videosu çeken 16 yaşındaki genç kız, odaya giren silahlı saldırgan tarafından öldürüldü. Son görüntülerinin yayınlandığı videoyu görenler dehşete kapıldı

Geçtiğimiz 26 Aralık günü, Atlanta'daki bir otel odasında TikTok videosu çeken 16 yaşındaki Kalecia Williams, neşeyle dans ettiği sırada yayınlanan görüntülerde görüldüğü üzere, videonun son saniyelerinde odaya giren kişinin silueti beliriyor, Kalecia'nın ise korkuyla irkildiği ve videonun sona erdiği görülüyor. Genç kız, silahlı saldırgan tarafından vurulurken, olay yerinde hayatını kaybetti. 

Atlanta Polis Teşkilatı'ndan yetkililer yaptıkları takip sonucu Kalecia ile aynı yaştaki erkek katili yakaladı. Katil, cinayet ve 18 yaşın altındaki kişinin silah taşıması suçlarıyla karşı karşıya... Ancak kurbanın annesi April Smith, kızının ölümüyle ilgili açıklanamayan detaylar bulunduğunu ve olayın birden fazla faili olduğuna inandıklarını söyledi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Anne Smith, kızının arkadaşı Pinky'nin ailesinin arayarak kendilerinin de yanlarında olacağını söyleyip, Kalecia'yı Airbnb ile kalacakları bir tatil partisine götürmeyi teklif ettiklerini, ancak cinayet sonrası öğrendiği bilgilere göre, yetişkin tarafından ödemesi yapılarak otelde kaldıklarını söyledi. 

Annesi, öldüğü açıklandıktan sekiz saat sonrasına kadar kızının ölümünün kendisine bildirilmediğini, ayrıca "Son Tik Tok videosunu 00: 02'de çektikten 00: 23'te öldükten sonra ne oldu? Cevaplara ihtiyacım var" dedi.  

Otelde kaldığını söyleyen görgü tanığı bir kadın ise, aileyi daha fazla şüpheye sevketti. Kadın,  "Küçük bir kızla asansörden çıkan iki genç erkek gördüm. Birinin bir bacağı vardı, diğeri vurulmuştu" dedi. Öldürülen genç kızın arkadaşı Pinky hakkında ise, "Soruşturma için yetkililer gelene kadar elini tutup onu teselli ettim" ifadelerini kullandı. 

Anne Smith'in söyledikleri ise kafa karışıklıklarını gösterir nitelikte. Çünkü kızının ölümünün ardından arkadaşı Pinky'nin kızını kanlar içinde olduğu için odadan dışarı çıkardıklarını, fakat izledikleri bir diğer videoda kızının vücudunda kan görünmediğini belirtti. Anne, "Merak ediyorum, kızımın yerde yatan bedenini neden lobiye taşıdılar?" dedi. 

 

Kaynak: Haber Global TV