En yakın arkadaşını öldürüp bebeğini çaldı

En yakın arkadaşını öldürüp bebeğini çaldı

Neredeyse hiç görülmemiş nitelikteki cinayet dünyanın her yerinde konuşuldu. 33 yaşındaki Heidi Broussard, daha 11 yaşındayken tanıştığı en yakın arkadaşı tarafından öldürüldü ve bebeği çalındı

ABD'nin Teksas eyaletinde henüz daha 11 yaşındayken bir kilise kampında tanışan Heidi Broussard ile Magen Fieramusca'nın dostluğu bundan 22 yıl öncesine dayanırdı. Şimdilerde 30'lu yaşlarında olan iki mutlu kadından Heidi geçen yıl hamile kaldı, kısa süre sonra ise Magen de hamile olduğunu söyledi. 

İki arkadaş doğuma birlikte hazırlanırken, Heidi doğum yaparken de yanında Magen vardı. Ancak Heidi, yeni doğan kızıyla birlikte 12 Aralık'ta kayboldu. En yakın arkadaşı Magen ise sosyal medyadan acı dolu mesajlar paylaştı. Gelen bir ihbar ise tüm gerçeği ortaya çıkardı. Heidi'nin cesedi önceki gün Magen'in otomobilinin bagajında bulunurken, 1 aylık kızı ise Magen'in evindeydi. 

Magen suçlamaları kabul etmeyip, bebeğin kendisinin olduğunu söylese de, yapılan inceleme korkunç gerçeği ortaya çıkardı. Magen hamile kalmamış, başından beri en yakın arkadaşının bebeğini çalmayı planlamış ve hamile taklidi yapmıştı. Kızı kaçırdıktan sonra da çevresine doğum yaptığını söylemişti. Magen ile birlikte bir kişi daha tutuklandı.

İki arkadaşı geçmişten beri tanıyan yakınları ise olay karşısında şoke oldu.