Elizabeth Hurley'e şok: Oğlunun babası intihar etti

Elizabeth Hurley'e şok: Oğlunun babası intihar etti

İngiliz oyuncu ve model Elizabeth Hurley'nin eski kocası ve oğlunun babası yapımcı Steve Bing (55), Los Angeles'ta oturduğu apartmanın 27'inci katından atlayarak intihar etti.

Zengin bir ailenin oğlu olan Steve Bing'in koronavirüs salgınından dolayı evde karantinada ruh halinin bozulduğu ve depresyona girdiği belirtildi. Elizabeth Hurley ile evlenen Bing'in Hurley'den Damian adında bir oğlu var. Hollywood yapımcısı Steve Bing'in yaklaşık 600 milyon dolarlık serveti olduğu biliniyor.      

Bing'in serveti 1920'ler New York'unda lüks dairelerin sahibi olan büyükbabasından geliyor. Büyükbabasından kalan 600 milyon dolarlık mirası kullanarak film yapımcılığına başlayan Bing'in servetinin en son 590 milyon değerinde olduğu belirtilmişti.

Babası Dr. Peter Bing ile birlikte ailece Forbes dergisinin en zengin 400 Amerikalı aile listesinde yer aldılar. 

OĞLU OLDUĞU MAHKEMEDE KANITLANDI 

Harvard-Westlake Okulu'nu bitirmeden önce ilk senaryosu Missing in Action'ı sitcom yazarı Arthur Silver ile birlikte yazdı. 

Mirasını 18. doğum gününde devraldı ve film yapımcılığı için Stanford'dan ayrıldı. Bing, Elizabeth Hurley ile 2000-2001 yıllarında yaşadığı ilişki, daha sonra karşılaştığı babalık davasıyla tanınan biri haline geldi. Damien'in Steve Bing'in oğlu olduğu mahkemede kanıtlandı.

Steve Bing Elizabeth Hurley