Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda bayrak kavgası: Türk sporcu geceye damga vurdu!

Kazakistan Antalya Türkiye

14-23 Ekim tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 21 yaş altı klasmanda mücadele eden milli sporcumuz Derya Ceren Çağlayan Dünya Şampiyonu oldu. Ödül töreninde yaşananlar ise güne damga vurdu.

14-23 Ekim tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 21 yaş altı klasmanda mücadele eden milli sporcumuz Derya Ceren Çağlayan Dünya Şampiyonu oldu.

Ancak ödül töreninde yaşanan ilginç anlar gündem oldu. Antalya'da düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında madalya töreninde Kazakistanlı sporcuların kendisinden önce kürsüye gelerek ülkelerinin bayrağını açması karşısında milli sporcu Derya Ceren Çağlayan, Türk bayrağını açarak karşılık verdi.

O anlarda, Kazakistanlı sporcularda Türk bayrağını kapatmaya çalıştı. Bu hamlelerinden sonra sporcu Derya Ceren Çağlayan, Türk bayrağını tekrardan açtı. İşte ödül törenine damga vuran o anlar...

KAZAKİSTAN ÖZÜR DİLEDİ

Kazakistan Milli Bilek Güreşi takımının teknik direktörü Marat Asainov, yaşanan olaya ilişkin açıklama yaptı.

"Bu konuyu koçlarla ve kızlarla zaten tartıştık. Bu, elbette bir daha olmayacak. Bu olaydan dolayı herkesten ve tabii ki dünyanın dört bir yanındaki spor hayranlarından özür dileriz."

Kaynak: Haber Global TV

Derya Ceren Çağlayan Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası Dünya Şampiyonu