Dağıstanlı küçük Raisat, Putin'i görünce bunu yaptı!

Wagner Vladimir Putin Rusya

28 Haziran tarihinde Dağıstan'a bir ziyaret gerçekleştiren Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, orada kendisi ile konuşmayı bekleyen ancak ulaşamayan, 8 yaşındaki Raisat Akipova'nın üzüldüğü haberini alınca; küçük Raisat'ı arayarak harekete geçti. İşte Dağıstanlı küçük Raisat ile Putin'in o anları.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 8 yaşındaki Dağıstanlı Raisat Akipova ve ailesiyle bir araya geldi.

28 Haziran'daki Dağıstan ziyareti sırasında Putin'le konuşmak isteyen ancak mümkün olmayınca çok üzülen Raisat'ın haberini duyan Putin, küçük kızı ve ailesini Kremlin'de ağırladı.

DAĞISTANLI KÜÇÜK RAİSAT, PUTİN'İ GÖRÜNCE...

Küçük kızın Putin'le görüşemediği için ağladığını gören fotoğrafı gören Rusya Devlet Başkanı'nın emriyle gerçekleşen görüşme samimi bir havada geçti.

Derbentli aileyle görüşen Putin, küçük kızla konuşmasında "Derbent'ten ayrıldığımda bana senin ağladığın bir fotoğraf gösterdiler. Meydandaki herkesle konuşamıyorum ama senin fotoğrafın beni üzdü. Moskova'dan çok sık ayrılamadığım için seni davet etmeye karar verdim" dedi.

Küçük Raisat o anlarda, getirdiği çiçeğini Putin'e takdim ederek, boynuna sarıldı.

Halkın Putin'e olan desteğinin devam ettiği de açıklamada vurgulandı. Putin'in bu sürpriz hamlesi, Wagner isyanının ardından bir halkla ilişkiler çalışması olarak yorumlandı.

Dağıstanlı küçük Raisat, Putin'i görünce bunu yaptı! - Resim : 1

 

Kaynak: Haber Global TV

Putin Dağıstan derbent Rusya Wagner isyanı