Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Trump'a yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından Trump'ın açıklamalarına yanıt verdi. Erdoğan "Sayın Başkan, insanlığın düşmanı terörizmi yendiğimiz zaman çok daha fazla hayat kurtulacak. Bu ortak eforun bölgede barış ve istikrar sağlayacağından eminim"dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından ABD Başkanı Donald Trump'ın açıklamalarına yanıt verdi. Erdoğan Twitter paylaşımında  "Sayın Başkan, insanlığın düşmanı terörizmi yendiğimiz zaman çok daha fazla hayat kurtulacak. Bu ortak eforun bölgede barış ve istikrar sağlayacağından eminim" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Trump'a yanıt - Resim : 1

TRUMP NE DEMİŞTİ?

ABD Başkanı Donald Trump Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Türkiye'den iyi haberler geldi.Milyonlarca insanın hayatı kurtulacak.Teşekkürler Erdoğan" demişti.

Öte yandan ABD Başkanı Donald Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgüler yağdırarak "Akıllı ve büyük bir lider, benim de iyi bir arkadaşım.Halkının güvenliğini istiyor. Bir karar vermeliydi, yaptığı çok akıllıcaydı. Herkes mutlu, ben de mutluyum" ifadelerini kullanmıştı.

son dakika son dakika haber