Canlı yayında yemek yerken öldü!

HABER MERKEZİ
Dünya haberleri ABD Çin
Canlı yayında yemek yerken öldü!

Canlı yayında 10 saat boyunca, bağırsak, ıstakoz, abur cubur dahil çeşitli yemekler yiyen kadın hayatını kameralar karşısında kaybetti.

24 yaşındaki Pan Xiaoting, 14 Temmuz'da kamera karşısına geçerek 10 kilo yemek yiyeceğini duyurdu ve meydan okumaya başladı. Et, abur cubur, tatlı ve işkembe yiyen Xiaoting, 10 saat henüz dolmamışken dehşeti yaşadı.

Canlı yayında bir anda bilincini kaybeden ve yere yığılan Xiatoing, ihbar üzerine hastaneye kaldırıldı. Yapılan bütün çalışmalara rağmen yaşamını yitiren genç kadının ölüm nedeni otopsi çalışmaları sonrası ortaya çıktı.

MİDE VE BAĞIRSAKLARI İFLAS ETTİ

Midesinin yemekler sindirilmeden aşırı dolması sonucu deforme olduğu belirtilen Xiatoting, mide ve bağırsak kanaması nedeniyle yaşamını yitirdi. İngiliz, ABD ve Çin basınında ses getiren gelişmeye birçok kullanıcı yorum da yaptı.

Öte yandan kısa süre içerisinde fazla yemek yeme üzerine bir meydan okumalar genellikle ABD ve Kanada'da popüler. Burada yarışmalar ise genellikle 10 ila 30 dakika arası sürüyor ve yarışma alanında birçok sağlık ekibi de bulunuyor.