Brezilya'da dehşet... Maç oynanırken sahaya yıldırım düştü, 1 futbolcu öldü, 6 futbolcu yaralandı

Brezilya Dünya haberleri

Brezilya'da oynanan bir maç sırasında sahaya yıldırım düştü. Düşen yıldırımın isabet ettiği 21 yaşındaki futbolcu Caio Henrique hayatını kaybetti. 6 futbolcu ise yaralandı.

Brezilya futbolu bir kez daha bir trajediyle karşılaştı. 21 yaşındaki futbolcu Caio Henrique, San Antonio da Platina'da oynanan maç sırasında başına yıldırım düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Ülke basınında yer alan haberlere göre yıldırımın etkisile 6 oyuncu da yaralandı. Bu oyunculardan birinin durumunun da ağır oludğu bildiriliyor.

Jose Eleuterio da Silva stadında Unidos de Santo Antanio da Platina ve Uniao Japirense de Japira takımlara arasında oynanan Bölgesel Amatör Futbol Kupası maçının ilk yarısında olay yaşandı.

Yoğun bir yağmur altında oynanan maç sırasında gökyüzü bir anda karardı ve peşinden şimşekler çakmaya başladı. Sonra da sahaya yıldırım düştü. Yıldırım doğrudan 21 yaşındaki genç futbolcunun kafasına isabet etti.

Yıldırımın düşmesiyle sahadaki futbolcuların hepsi yere serildi. Birkaç tanesi ayağa kalkarken yıldırım çarpması sonucu hayatını kaybeden Caio'nun yanı sıra 6 futbolcu daha yerden kalkamadı.

Sahada ambulans ve itfaiye olmadığı için anında müdahale yapılamadı. Her şeye rağmen ambulans 5 dakika içinde stadyuma ulaştığında ise artık çok geçti.

Yaralanan futbolcular Santo Antonio da Platina Bölge Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Oyunculardan birinin durumunun ağır olduğu belirtiliyor.

 

Kaynak: Haber Global TV