Avustralya'da süpermarkette öpüşen kadınlar bir adamın saldırısına uğradı

Avustralya
Avustralya'da süpermarkette öpüşen kadınlar bir adamın saldırısına uğradı

Avustralya'da bir süpermarkette öpüşen iki kadın, aynı sırada markette kendilerini izleyen çocukların babaları tarafından saldırıya uğradı.

Avustralya'daki bir süpermarkette ilginç anlar yaşandı.

İKİ KADIN MARKETTE ÖPÜŞMEYE BAŞLADI

Anueta Madison-Vanderbuild isimli kadın ile yanındaki bir diğer kadın arkadaşı, süpermarkette öpüşmeye başladı.

ÖFKELİ ADAM KADINLARA SALDIRDI

Bu sırada ikiliyi, markette alışveriş yapan iki çocuk izledi. Oğullarının, kadınlara baktığını gören öfkeli baba ise kadınların öpüşmelerinin yanlış olduğunu söyledi. Ancak video kaydı başlatan kadınlar ile adam arasında çıkan arbede sonucu adam, kadınları darbetti.

Avustralya'da süpermarkette öpüşen kadınlar bir adamın saldırısına uğradı - Resim : 1

"ÇOCUKLARIMIN NE GÖRECEĞİNİ BEN SEÇERİM"

İddialara göre kadınlara tepki gösteren adam, "Çocuklarımın ne göreceğini ancak ben seçerim. 18 yaşına geldiklerinde istedikleri tercihi yaparlar. Fakat bir süpermarkete geldiğimizde sakin ortam isteriz" ifadelerini kullandı.

"SADECE TEŞEKKÜR İÇİN ÖPTÜM"

Anueta Madison-Vanderbuild isimli kadın ise arkadaşını sadece teşekkür amacıyla öptüğünü belirtti ve "Arkadaşımı teşekkür amacıyla öptüm. Farklı bir niyetimiz yoktu. Arkamı döndüğümde ise babanın, çocuklarına 'Sakin olun' dediğini duydum" dedi. 

Avustralya'da süpermarkette öpüşen kadınlar bir adamın saldırısına uğradı - Resim : 2

KAYDI DURDURMALARINI İSTEDİ

Anueta Madison, adamın video çektikleri fark etmesinin ardından kendilerine kaydı durdurmalarını söylediğini ve bunun ardından aralarında çıkan arbede sonucu darba uğradıklarını anlattı.

"DESTEK MESAJLARI ALDIK"

Anueta, videonun Tik-Tok'ta yayınlanmasının ardından çok sayıda destek mesajı aldıklarını söyledi. Anueta, şöyle konuştu:

Pek çok insan onun şiddet içeren eylemlerini haklı çıkarmaya çalıştı ama çoğunluk, attıkları mesajlar ve destekleyici sözleriyle yanımda olduklarını dile getirdi.

Avustralya TikTok market cinsellik dünya son dakika saldırı