Arka bahçelerine inmesine izin verdikleri helikopterden Tom Cruise indi

İngiltere
Arka bahçelerine inmesine izin verdikleri helikopterden Tom Cruise indi

İngiltere Coventry Havalimanı'nın kapalı olması, İngiliz bir aileye hayatlarının en güzel gününü yaşattı. 'VIP bir yolcu helikopterinin' arka bahçelerine inmesine izin veren aile helikopterden ünlü Hollywood yıldızı Tom Cruise'un indiğini görünce şaşkına döndü.

İngiltere’nin Baginton kasabasında yaşayan Alison Webb, Warwickshire’daki evinin bahçesini toplantısına geç kalan bir VIP’nin helikopterinin inmesine kullanması için istek gelince hiç beklemeden 'evet' yanıtını verdi.

Mission: Impossible filminin çekimleri için İngiltere’de bulunan Tom Cruise, Alison Webb'in arka bahçesine inince, aile şaşkına döndü.

BBC’ye yaşadıklarını anlatan Webb, helikopterde kimin olduğunu bilmediklerini, sadece 'geç kalan VIP isimsiz bir helikopter' olduğunun söylendiğini belirterek, "Çocukların bahçemize bir helikopter indiğini görmesi onlar için çok havalı olur diye düşünüyordum. Fakat helikopterden kanlı canlı Tom Cruise’un inmesi herkesi şaşkına çevirdi" dedi.

Webb yaşadıklarını anlatırken, "Hemen çocuklarımın yanına gitti ve sohbet ettiler. Sonra yanıma geldi ve dirseklerimizle tokalaştık ve bize çok teşekkür etti. Daha sonra eğer istersek çocuklarla birlikte kısa bir helikopter turu önerdi. Biz de çocuklar ve arkadaşlarıyla, onun pilotu sayesinde helikoptere bindik. Çok harika bir gün oldu. Gerçek dışıydı ve halen bunun yaşandığına inanamıyorum" ifadesini kullandı.

Filmlerinde dublör kullanmayı tercih etmediği bilinen Cruise, 2012'de Forbes'in en güçlü aktörler listesinde en üst sıralarda yer almasını sağlayan dördüncü Mission: Impossible filminden 75 milyon dolar kazandı. 

Christopher McQuarrie tarafından yönetilen Mission: Impossible serisinin yedinci bölümünün koronavirüs sebebiyle yaşanan gecikmelerden sonra Mayıs 2022'de gösterime gireceği söyleniyor. 

Tom Cruise'un bir kez daha Ajan Ethan Hunt rolünü üstleneceği Mission: Impossible 7'da aktöre Nicholas Hoult, Hayley Atwell, Shea Whigham, Pom Klementieff, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Simon Pegg ve Henry Czerny eşlik edecek...

Kaynak: Haber Global TV

İngiltere Tom Cruise