Koronavirüs seti durdurdu: "Mission Impossible 7"nın Venedik çekimleri iptal

Koronavirüs seti durdurdu: "Mission Impossible 7"nın Venedik çekimleri iptal

Koronavirüs tehdidi, sinema sektörünü de vurdu. Tom Cruise'un başrolde olduğu Mission Impossible serisinin yedinci filminin Venedik çekimleri, başlamadan iptal edildi.

Mission: Impossible 7'nın prodüksiyonu, önümüzdeki günlerde İtalya'nın Venedik kentinde başlayacaktı ama oyuncular, Çizme'ye ayak basmadan çekimler iptal edildi. 

Setin paydos etmesinin sebebi, koronavirüs tehdidi. 

Avrupa'da Fransa'daki bir can kaybının dışında koronavirüse bağlı ölümlerin görüldüğü tek ülke İtalya. Bugüne kadar yedi kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısıysa 230'un üzerine çıktı bugün itibarıyla. 

Pek çok kent ve kasabada tüm sosyal etkinlikler iptal edildi veya ertelendi, iş yerleri ve okullarda da faaliyetlere zorunlu olarak ara verilmiş durumda.

Mission: Impossible'ın yapımcısı Paramount Pictures da Venedikli yerel yöneticilerin kenti adeta kapatması üzerine bir açıklama yaparak filmin ilk ayağını oluşturan Venedik çekimlerinin iptal edildiğini duyurdu. Venedik çekimleri üç hafta olarak planlanmıştı. Set ekibi, bu karar üzerine evlerine gönderildi. 

Tom Cruise'un bir kez daha Ajan Ethan Hunt rolünü üstleneceği Mission: Impossible 7'da aktöre Nicholas Hoult, Hayley Atwell, Shea Whigham, Pom Klementieff, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Simon Pegg ve Henry Czerny eşlik edecek...

Christopher McQuarrie'nin yöneteceği filmin vizyon tarihi, 23 temmuz 2021... 

koronavirüs Tom Cruise Mission Impossible 7 venedik