ABD'nin First Lady'sine 'Madonna'nın büyükannesi' benzetmesi

ABD Sosyal Medya Joe Biden
ABD'nin First Lady'sine 'Madonna'nın büyükannesi' benzetmesi

Kaliforniya'dan Washington'a yapılan uçuş sırasında uçaktaki gazetecilere ve gizli servis çalışanlarına hostes kılığına girerek 1 Nisan şakası yapan ABD Başkanı Joe Biden'ın eşi First Lady Jill Biden, kıyafet seçimiyle sosyal medyayı ikiye böldü.

ABD’de First Lady Jill Biden’ın (69) kıyafet seçimi sosyal medyayı ikiye böldü. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı First Lady’yi bu giyim tarzı için çok yaşlı olduğu yönünde eleştirerek Jill Biden’ı "Madonna’nın büyükannesine" benzetti.

Geçtiğimiz hafta içinde başkanlık uçağı Air Force One’dan inerken görüntülenen Jill Biden’ın siyah ceket, diz üstü siyah etek, desenli çorap ve topuklu ayakkabı giymesi gündem oldu. 

ABD’li sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı First Lady’yi bu giyim tarzı için çok yaşlı olduğu yönünde eleştirerek Biden’ı, "Madonna’nın büyükannesine" benzetti.

Öte yandan birçok kullanıcı da First Lady’nin kıyafet seçimini savundu. Jill Biden’ın istediğini giyebileceğini ifade edenler, kıyafetleri çok iyi taşıdığını söyledi. Sosyal medyadaki çatışmanın taraflarını yoğun olarak, eski başkan Donald Trump ve ABD Başkanı Joe Biden destekçilerinin oluşturması dikkat çekti. Bazı kullanıcılar Jill Biden’ın kıyafetleri yüzünden eleştirilmesinin haksızlık olduğunu savunarak, Donald Trump’ın eşi Melania Trump’ın modellik yaptığı dönemdeki müstehcen fotoğraflarını paylaştı.

HOSTES KILIĞINA GİRMİŞTİ

ABD Başkanı Joe Biden’ın eşi First Lady Jill Biden, Kaliforniya’dan Washington’a yapılan uçuş sırasında kısa siyah peruk, siyah maske ve 'Jasmine' yazılı yaka kartıyla hostes kılığına girerek gazetecilere ve gizli servis çalışanlarına dondurma dağıtmıştı. 

Jill Biden, daha sonra peruğunu çıkararak "1 Nisan" diye seslendi. Gazeteciler şakaya tamamen kandıklarını ama Biden'ın ekibindekilerin dahi kendisini tanıyamadığı için rahatladıklarını ifade etti. Gazetecilerin şaşkınlık yaşadığı, dağıtılan dondurmanın da lezzetli olduğunu ifade ettikleri belirtildi.

 

Kaynak: Haber Global TV

ABD Joe Biden Jill Biden