Yapay Zeka Destekli Galaxy S24'te Dikkat Çeken Özellikler Var!

Yapay Zeka Destekli Galaxy S24'te Dikkat Çeken Özellikler Var!

Samsung'un yeni tanıttığı Galaxy S24 serisinde yapay zeka özelliği akıllı telefon piyasasına damga vurdu.

Samsung, dün akşam büyük heyecanla beklenen lansman etkinliğini gerçekleştirdi. Standart, Plus ve Ultra modelden oluşan Galaxy S24 serisini tanıttı.

Samsung'un yeni amiral gemisinin teknik özelliklerinde yapay zeka detayı dikkat çekti. Yapay zeka ile entegre edilen Galaxy S24 bir çok yeni özellikleri bünyesinden barındırıyor.
"Galaxy AI" ismi altında yepyeni bir çağa giriş yapan Samsung'un yeni cihazlarında istediğiniz her şeyi daire içine alarak aratabiliyor, konuşmaları anında istediğiniz dile çevirebiliyor, yapay zeka desteği sayesinde görsel düzenleme yapabiliyorsunuz.

Yapay Zeka Destekli Galaxy S24'te Dikkat Çeken Özellikler Var! - Resim : 1

'Ya Bunu Nerede Bulacağım Şimdi' Derdine Son Veriyor

Samsung'un Google ile ortak olarak geliştirdiği her şeyi daire içine alarak aratma özelliği sayesinde gördüğünüz bir fotoğrafta beğendiğiniz bir çantayı ya da montu daire içerisine aldığınızda internette aramasını yapabileceksiniz. Almak istediğiniz ürüne hızlı ve doğru şekilde ulaşmanızı sağlayacak olan bu özellik Galaxy S24 haricinde Google Pixel cihazlarında da kullanılabilecek.
Yapay Zeka Destekli Galaxy S24'te Dikkat Çeken Özellikler Var! - Resim : 2

Dil Bilmenize Gerek Kalmayacak! Anlık Çeviri Yapabileceksiniz!

Samsung Galaxy S24 ile artık dil bilmeseniz bile gerçek zamanlı çeviri özelliğiyle canlı olarak dil çevirisi yapabileceksiniz. 13 farklı dil seçeneği bulunurken Türkçe desteğinin yer almadığını üzülerek belirtmemiz gerekiyor. Bu özelliği internet bağlantısı ve samsung hesabı sayesinde kullabiliyorsunuz.

Yapay Zeka ile Notlarınızı Özetleyeceksiniz

Samsung Notlar uygulamasına yapay zeka özelliği getiriyor. Bu özellik sayesinde notlarınızı özetleyebilir, çeviri yaptırabilir formatını değiştirebilirsiniz.

Fotoğraflardaki Düzenlemeler Akıllanıyor

Samsung yapay zeka sayesinde Galaxy 24 cihazlarında görsel düzenlemeye yapmanıza olanak sağlıyor. Galerinizde yer alan görsellerin üzerindeki objeleri oynatabilir, yerini değiştirebilir veya silebilirsiniz. arka planda kalan alanı ise yapay zeka kendisi otomatik olarak dolduruyor.


Samsung'un yapay zeka özelliklerini tanıtırken oldukça memnuniyet verici bir açıklama yaptı. Bildiride, sunulan özelliklerin yalnızca S24'te değil, seçilmiş diğer Galaxy cihazlarında da bulunacağı belirtildi. Aşağıda gördüğünüz cihazlar, 2024'ün ilk yarısında yapay zeka özelliklerine kavuşacak. Bu, şu anda verilen ilk liste olup, ilerleyen zamanlarda diğer cihazlara da gelebilecek.

2024 ortasına kadar yapay zeka özelliklerini alacak diğer Galaxy cihazları:

Galaxy S23
Galaxy S23+
Galaxy S23 Ultra
Galaxy S23 FE
Galaxy Tab S9
Galaxy Tab S9+
Galaxy Tab S9 Ultra
Galaxy Z Fold5
Galaxy Z Flip5