WhatsApp'ın 'karanlık mod'u uzun zamandır bekleniyordu, nihayet göründü

WhatsApp'ın 'karanlık mod'u uzun zamandır bekleniyordu, nihayet göründü

WhatsApp, Android için yeni bir beta sürüm yayınladı. Whatsapp geliştiricileri tarafından yayınlanan sürüm, WhatsApp'ın uzun süredir beklenen karanlık mod özelliğine kısa bir süre sonra kavuşacağını gözler önüne serdi.

Whatsapp geliştiricilerinin, Android için sunduğu son beta güncellemesi uzun zamandır beklenen bir özelliği gündeme taşıdı. WhatsApp'ın "2.19.282" koduyla yayınladığı yeni beta sürüm, WhatsApp'ın uzun zamandır beklenen 'karanlık mod özelliği'ni ortaya çıkardı.

WhatsApp'ın 'karanlık mod'u uzun zamandır bekleniyordu, nihayet göründü - Resim : 1

KARANLIK MOD'UN ÖZELLİKLERİ NELERDİR? NE ZAMAN KULLANIMA SUNULACAK?

Karanlık mod özelliği, kullanıcılarına üç farklı tema özelliği sunacak. Bu özellik kullanıcılar tarafından 'açık', 'karanlık' ve 'sistem temelli' olarak seçilebilecek. Buna göre kullanıcılar, istedikleri takdirde açık renkli alışılmış temayı kullanabilecekken, istedikleri zaman ise karanlık modu kullanabilecekler. Kullanıcılar, Whatsapp'ta hangi temanın kullanılacağını belirleyebilecekler. 

Whatsapp ekibi, yeni beta sürümle ortaya çıkan bu özelliğin üzerinde çalışmaya devam ediyor. Özelliğin, Android ve İOS kullanıcılarının hizmetine ne zaman sunulacağı bilinmiyor. 

Whatsapp karanlık mod android beta sürüm iOS