WhatsApp çevrimiçi kapatma nasıl yapılıyor?

WhatsApp WhatsApp Business Teknoloji Haberleri
WhatsApp çevrimiçi kapatma nasıl yapılıyor?

WhatsApp gizlilik hakkında kullanıcılara çeşitli seçenekler veriyor. Bunlar arasında da en çok merak edilen WhatsApp çevrimiçi kapatma. Bu içeriğimizde WhatsApp çevrimiçi kapatma özelliğinin nasıl aktif hale getirildiğini sizler için yanıtladık.

WhatsApp başta uçtan uca şifreleme olmak üzere son görülme ve okundu bilgisi kapatma gibi konullacılarına gizlilik seçenekleri vermekte. Pek çok kullanıcı WhatsApp çevrimiçi kapatma işleminin nasıl yapılacağını merak ediyor.

Peki, WhatsApp çevrimiçi nedir? Herhangi birisi ile mesajlaşmak istediğinizde kullanıcı adının hemen alt bölgesinde en son giriş yapmış olduğu tarih ve saat görünüyor. Son görülme kapatma ile bu tarih ve saatin görünmesini engelleyebiliyor olsa da, siz mesaj yazarken uygulamadaysa “çevrimiçi” ibaresini görüyorsunuz.

whatsapp çevrimiçi kapatma

WhatsApp son görülme nasıl kapatılır?

Oldukça basit olan bu yöntem, sizin WhatsApp uygulamasında en son ne zaman çevrimiçi olduğunuzu gösteren bir özelliktir. Bu özelliği kapatarak insanlardan WhatsApp’ta en son ne zaman çevrimiçi olduğunuzu gizleyebilirsiniz.

WhatsApp son görülmeyi kapatma özelliğini kapatmak için Ayarlar > Hesap > Gizlilik > Son görülme > Hiç kimse seçeneklerini tıklayarak son görülmenizi tamamen gizleyebilirsiniz.

Kaynak: Haber Global TV

Whatsapp sosyal medya haberleri whatsapp güncelleme