WhatsApp'a yeni özellik geliyor: Mesajlar otomatik silinecek

WhatsApp'a yeni özellik geliyor: Mesajlar otomatik silinecek

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması Whatsapp, yeni özelliğiyle gündeme geldi. Whatsapp geliştiricilerinin üzerinde çalışmaya devam ettiği yeni özellik, mesajları otomatik silmeye olanak tanıyacak.

Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan Whatsapp, kullanıcılarına yeni bir özellik sunmak için çalışıyor. Whatsapp mesajlarında yeni bir dönemi başlatacağı belirtilen yeni özellik, kullanıcıların sohbetlerdeki mesajları belirli zaman aralıklarında otomatik olarak silmesine fırsat verecek.

'Kaybolan Mesajlar' adı verilen özellik, Snapchat'e benzerliğiyle dikkat çekiyor. Geliştirme süreci devam eden özelliğin kullanılabilmesi için mesajların 'kaybolabilir' olarak tercih edilmesi ve süre limiti işaretlenmesi gerekecek. 5 saniye, 1 saat gibi belirli periyotları kapsayan bu özellik, kullanıcıların mesajları okuyup okumamasına önem vermeyecek. Seçilen süre limitini aşan mesajlar, otomatik olarak silinecek.

Bu özelliğin hizmete sunulmasıyla mesaj yoğunluğundan sıkılanlar, rahat bir nefes alabilecek. WhatsApp'ın 'Kaybolan Mesajlar' adını taşıyan yeni özelliğinin tüm kullanıcıların hizmetine ne zaman sunulacağı bilinmiyor. 

Whatsapp yeni özellik kaybolan mesajlar