Japon fenomen Yoshi'nin tweet'leri viral oldu: Zaten Türkiye'yi tutuyordum

Voleybol Japonya Filenin Sultanları
Japon fenomen Yoshi'nin tweet'leri viral oldu: Zaten Türkiye'yi tutuyordum

Türkiye'de yaşayan Japon sosyal medya fenomeni Yoshi, Japonya'yı yenen Filenin Sultanları'nın teprik ederken paylaşımları viral oldu.

Türkiye'nin Japonya'yı 3-1 mağlup ederek olimpiyat vizesini almasının ardından paylaşımlarda bulunan Japon fenomen Yoshi, Türkiye'yi tebrik etti.

Yoshi tweetinde "Filenin Sultanları Japonya'yı yenerek olimpiyat bileti aldı. Çok tebrik ederim 👏 Zaten Türkiye'yi tutuyordum ama Japonya 1 seti alınca biraz heyecanlı oldum. Japonluğum tamamen ölememiş. Umarım Japonya da Brezilya'yı yenip olimpiyata çıkabilir" diye yazdı.

Daha sonra tweet'lerine devam eden Yoshi Enomoto, "Tavuk döner yiyerek Türkiye'nin galibiyetini kutluyorum" dedi.

Peşinten Twitter'daki trendleri paylaşan Yoshi, kendisinin Filenin Sultanları'nın ardından ikinci olmasına şaşırdı ve "Yav bu nasıl trend sıralaması" diye yazdı.

Maç sırasında da paylaşımlarda bulunan Japon fenomen, "Türkiye'yi desteklemek için TRT Spor'u izliyorum. İlk set gidince acaba Japon kanalından izlesem mi diye düşünmeye başladım" yazmış, ardından setler eşitlenince "1-1 tamam kaldım TRT'de" diye ekleme yapmıştı.

Yoshi maç öncesinde de "Ben bir tane bile Japon oyuncu bilmiyorum ama Eda, Ebrar, Vargas falan biliyorum. Bu halde nasıl Japonya'yı tutayım yani. Neyse umarım ikisi de olimpiyata çıkabilir ve orada da böyle maç olur." diye yazmıştı.

 

Kaynak: Haber Global TV

Filenin Sultanları voleybol Türkiye-Japonya Maçı