Real Madrid'in yeni yıldızı Endrick ziyarete geldi

Real Madrid'e Temmuz 2024'te katılacak olan Brezilyalı genç yıldız adayı Endrick kulübü ziyaret etti.

Son Güncelleme:

Brezilyalı futbolcu Endrick, temmuz 2024'te kadrosuna katılacağı Real Madrid'i ziyaret etti.

Teknik Direktör Carlo Ancelotti'den başlayıp tüm oyuncularla selamlaşan genç Brezilyalının mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Real Madrid City'ye gelip tesisleri dolaşan Endrick, Palmeiras formasıyla üst üste iki kez lig şampiyonluğu unvanıyla geleceği yeni takımı için oldukça heyecanlaydı.

Brezilyalı forvet önce İtalyan Teknik Direktör Carlo Ancelotti'yi ziyaret etti. Ardından teknik ekiple selamlaşan genç futbolcu sonrasında da soyunma odasına gidip futbolcularla tek tek merhabalaştı.

Arda Güler'le de bir araya gelen Endrick henüz 17 yaşında olduğu için FIFA kuralları gereği Real Madrid kadrosuna katılabilmek için 18. yaşını beklemek zorunda. Bu yüzden de Temmuz 2024'ten önce takıma katılamıyor.

Öte yandan Carlo Ancelotti, Villarreal maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında Endrick'le ilgili soruya yanıt verdi.

Endrick için Ancelotti "Gençlere tavsiyem anın tadını çıkarmaları. Endrick çok iyi ilerliyor, temmuz ayından itibaren oyuncumuz olacağı için çok mutluyuz. Bu anın tadını çıkarmasını diliyorum. Bizi ziyaret edip maçı izlemeye geldi. Onunla bir süre konuştuk ancak söylediğim gibi onu asıl temmuz ayında bekliyoruz. İspanyolca öğreniyor. Takımıyla çok iyi iş çıkardı, şampiyonluk kazandılar. Şu anda olimpiyat milli takımına odaklanmış durumda" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Del Piero'yla konuştuğunu anlayan Kenan Yıldız şaşkına döndü Galatasaray Divan Kurulu'nda elektrikler kesildi Nihat Kahveci'den hakem Halil Umut Meler'e penaltı isyanı Trabzonspor-Beşiktaş maçına damga vuran Uğurcan'a Nihat Kahveci'den çarpıcı övgü Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun: Konya'da zor bir maç bizi bekliyor Vur vur inlesin, Ancelotti dinlesin: Arda Güler'den sol ayak resitali