Trabzonspor-Beşiktaş maçına damga vuran Uğurcan'a Nihat Kahveci'den çarpıcı övgü: Dünyaca ünlü kaleciye benzetti

Süper Lig'de 1-1 biten mücadele kurtarışlarıyla Beşiktaş karşısında Trabzonspor'a 1 puanı kazandıran kaleci Uğurcan Çakır için Kontraspor Yorumcusu Nihat Kahveci, dünyaca ünlü İtalyan kaleci Gianluigi Buffon benzetmesi yaptı. Kahveci, "Uğurcan Buffon performansı çıkardı" dedi.

Son Güncelleme:

Süper Lig'de 1-1 biten Trabzonspor maçıyla Beşiktaş ilk kez puan kaybı yaşadı. Maçta çok net pozisyonlar yakalayan Kara Kartal, kaleci Uğurcan'ı geçemedi. Maçın büyük bölümünü 10 kişi oynayan Trabzonspor ise kaleci Uğurcan Çakır ile 1 puanı kurtardı.

Haber Global ekranlarında yayınlanan "Kontra" programında maçı değerlendiren Kontraspor Yorumcusu Nihat Kahveci, maçın seyrini henüz 13. dakikada VAR uyarısıyla Edin Visca'nın kırmızı kart görmesinin etkilediğini aktardı. Kahveci, "Uğurcan gerçekten Buffon performansı çıkardı. Uğurcan Beşiktaş'a karşı enteresan bir şekilde bu performansı gösteriyor" dedi.

Del Piero'yla konuştuğunu anlayan Kenan Yıldız şaşkına döndü Galatasaray Divan Kurulu'nda elektrikler kesildi Nihat Kahveci'den hakem Halil Umut Meler'e penaltı isyanı Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun: Konya'da zor bir maç bizi bekliyor Vur vur inlesin, Ancelotti dinlesin: Arda Güler'den sol ayak resitali Fenerbahçe'nin derbi öncesi stadyumdaki hazırlıkları ne aşamada?