Arda Güler'e hayranı olan kadından ahlaksız teklif kamerada!

Real Madrid'in Fenerbahçe'den transferi Arda Güler, kadın hayranına imza verdiği sırada ahlaksız bir teklif aldı.

Son Güncelleme:

Real Madrid'in Fenerbahçe'den transferi milli yıldızımız Arda Güler, kadın hayranına imza verdiği sırada ahlaksız bir teklif aldı. 

Kadın hayranına imza verdiği sırada “Do you f..k me” (Benimle sevişir misin?) teklifi karşısında kısa süreli şok yaşayan Arda, teklifi gülerek reddetti. O anlar kameraya saniye saniye yansıdı.

ARDA YİNE RÖTAR YAPTI

Real Madrid'de bireysel çalışmalarına devam eden Arda Güler'in pazar günü oynanacak Villarreal karşılaşmasında forma giymesi beklenmiyor.

İspanya La Liga'nın 17. haftasında sahasında Villareal ile karşılaşak olan Real Madrid, bu maçın hazırlıklarına bugün kulüp tesislerinde yaptığı antrenman ile devam etti.

Eflatun-beyazlılarda sakatlığını atlatan milli oyuncu Arda Güler bireysel çalışmalarını sürdürdü.

Arda'nın yanı sıra Daniel Carvajal, Eduardo Camavinga ve Vinicius Junior da takımdan ayrı bireysel olarak çalışmalarını sürdürdü.

The Athletic'in haberine göre; Arda Güler'in Pazar günü oynanacak Villarreal karşılaşmasında sahada olması beklenmiyor.

Real Madrid'e transferinden sonra henüz forma şansı bulamayan Arda Güler'in, 21 Aralık'taki Deportivo Alaves karşısında ilk kez forma giyme ihtimali bulunuyor.

ANCELOTTI NE DEMİŞTİ?

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, geçtiğimiz hafta Arda Güler için yaptığı açıklamada, "Arda "Güler, iyileşme sürecine son aşamada. Gelecek haftadan itibaren yoğun antrenmanlara başlayacak. Yıl sonundaki ya da ocak başındaki maçlara hazır olur." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

'Bizim Çocuklar' Avusturya galibiyetini soyunma odasında böyle kutladı! O görüntüler gündem oldu Milli Takım iki eksikle çalıştı Bertuğ ve Ahmet Can'dan Avusturya maçı açıklaması: İntikam gibi görüyoruz Jose Mourinho ile Mehmet Topal bir araya geldi Kenan Yıldız, basın toplantısında Türkçe konuştu Arda Güler Çekya maçının skorunu önceden tahmin etmiş