This browser does not support the video element.

Del Piero'yla konuştuğunu anlayan Kenan Yıldız şaşkına döndü: Rekorunu kırdığım için çok üzgünüm

Şampiyonlar Ligi'nde yeni formattaki ilk maçta PSV Eindhoven'ı 3-1 mağlup eden Juventus'ta yeni formatın ilk golünü atan milli futbolcu Kenan Yıldız, takımının rekorunu kırdığı efsane futbolcu Alessandro Del Piero ile konuştuğunu anlayınca büyük şaşkınlık yaşadı.

Son Güncelleme:

Juventus, PSV Eindhoven'ı 3-1 yenerek Şampiyonlar Ligi'ne iyi bir başlangıç yaparken Kenan Yıldız, Juve formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde gol atan en genç oyuncu unvanını kazandı. Bu unvan önceden efsane Del Piero'ya aitti.

Maç bitiminde Alessandro Del Piero, Kenan Yıldız'la canlı yayında konuştu. Kenan, Del Piero'yu göremese de sesini duyunca büyük şaşkınlık yaşadı.

Del Piero, "Muhteşem bir gol attın, rekorumu kırdığın için mutluyum" derken Kenan ise, "Çok gerginim. O anda pozisyon oluştu ve vurmayı düşündüm. Senin rekorunu kırdığım için üzgünüm" diye konuştu.

Kenan Yıldız, Del Piero'nun rekorunu onun 10 numaralı formasıyla onun gol atma stiliyle kırarken gol sevincini de tıpkı onun gibi dil çıkararak yaptı.

Manisa FK'dan videolu gönderme Galatasaray Divan Kurulu'nda elektrikler kesildi Nihat Kahveci'den hakem Halil Umut Meler'e penaltı isyanı Trabzonspor-Beşiktaş maçına damga vuran Uğurcan'a Nihat Kahveci'den çarpıcı övgü Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun: Konya'da zor bir maç bizi bekliyor Vur vur inlesin, Ancelotti dinlesin: Arda Güler'den sol ayak resitali