Nihat Kahveci'den hakem Halil Umut Meler'e penaltı isyanı: "Kasımpaşa'nın da Fenerbahçe'nin de penaltısını yedi"

Fenerbahçe'nin deplasmanda 2-0 kazandığı Kasımpaşa maçında hakem Halil Umut Meler'in performansına Nihat Kahveci'den eleştiri geldi. Meler'in uğradığı saldırıdan sonra formsuz olduğuna dikkat çeken Kahveci, "Kasımpaşa'nın da Fenerbahçe'nin de net penaltısını yedi" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme:

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan 2-0 Fenerbahçe üstünlüğüyle sona eren Kasımpaşa-Fenerbahçe maçında hakem Halil Umut Meler'in performansı bir kez daha tartışma konusu oldu.

Maçı canlı yayında "Kontra" programında değerlendiren Kontraspor Yorumcusu Nihat Kahveci, Meler'e çarpıcı eleştirilerde bulundu. Halil Umut Meler'in geçen sezon uğradığı saldırıdan sonra kendisini toparlayamadığını söyledi. Penaltı beklenen pozisyonları tek tek sayan Kahveci, "Kasımpaşa'nın da Fenerbahçe'nin de net penaltısını yedi" ifadelerini kullandı.

Del Piero'yla konuştuğunu anlayan Kenan Yıldız şaşkına döndü Galatasaray Divan Kurulu'nda elektrikler kesildi Trabzonspor-Beşiktaş maçına damga vuran Uğurcan'a Nihat Kahveci'den çarpıcı övgü Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun: Konya'da zor bir maç bizi bekliyor Vur vur inlesin, Ancelotti dinlesin: Arda Güler'den sol ayak resitali Fenerbahçe'nin derbi öncesi stadyumdaki hazırlıkları ne aşamada?