Sırbistan Haberleri - Sayfa 3

Sırbistan, resmî adıyla Sırbistan Cumhuriyeti; Güneydoğu Avrupa'da Panonya Ovası ile Balkanların kesişiminde bulunan bir ülkedir.

Kuzeyde Macaristan, batıda Hırvatistan ve Bosna-Hersek, güneybatıda Karadağ, güneyde Kuzey Makedonya, doğuda Romanya ve Bulgaristan ile çevrilidir.

Ülkenin Arnavutluk ile sınırının tümü tartışmalı Kosova bölgesinde kalır. Sırbistan 7 milyon nüfusa sahiptir. Başkenti ve en büyük şehri Belgrad'dır.

Bu sayfa üzerinden Sırbistan ile ilgili gelişmeleri, içerikleri son dakika haberleri bulabilirsiniz...

Almanya'dan Sırbistan'a çağrı: Kosova sınırındaki askeri birliklerin azaltılması istendi AB ve Batı Balkan ülkelerinden bilişim atılımı: Veri dolaşım ücretlerinin düşürülmesine başlandı Avrupa’da gerilim tırmanıyor: İki ülke savaşın eşiğinde! Kosova: "Sırbistan, Kosova'nın kuzeyini ilhak etmeye çalıştı" Kosova'dan Sırbistan'a: Sınırdaki tüm askeri birlikleri derhal çekin Beyaz Saray: Sırbistan, Kosova sınırına "benzeri görülmemiş" şekilde askeri yığınak yapıyor Kosova'da manastıra baskın: Sırplar, polislerle çatıştı... Ölü sayısı 4'e yükseldi Sırbistan Cumhurbaşkanı, BM konuşmasında Kosova'yı hedef aldı Kosova: Sırbistan Cumhurbaşkanı izinsiz gelirse gözaltına alınacak EURO 2024 Elemeleri'nde skandal olay! Balkan Devletleri, Kuzey Makedonya'da toplandı: Üsküp Deklarasyonu imzalandı Basketbolda dünyanın en büyüğü belli oluyor Sırbistan, FIBA Dünya Kupası’nda finalde Sırp basını Filenin Sultanları'nı yere göğe sığdıramadı Belgrad'da 3 gün... Balkanların yükselen yıldızı İlk kez Haber Global görüntüledi! Kosova'da gerilimin tırmandığı bölgeler Mehmetçiğe emanet NATO, Kosova ve Sırbistan’ı anlaşmalara uymaya çağırdı Gerginlik 1 aydır devam ediyor! Kosova Başbakanı Kurti'den AB'ye: Adil değil Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic'in oğlunun tişörtü, Kosova'da krize neden oldu AB'den, "Kosova ve Sırbistan" görüşmesinin ardından açıklama: Erken seçimde anlaştık AB, Kosova ile Sırbistan liderlerini acil toplantıya çağırdı Sırplar, Kosova'yla olan 3 sınır kapısını kapattı Sırplar, Kosova sınır kapılarını geçişe kapattı Gerginlik büyüyor: Sırp mahkemesi 3 Kosovalı polis için tutuklama kararı verdi