Sırbistan Haberleri

Sırbistan, resmî adıyla Sırbistan Cumhuriyeti; Güneydoğu Avrupa'da Panonya Ovası ile Balkanların kesişiminde bulunan bir ülkedir.

Kuzeyde Macaristan, batıda Hırvatistan ve Bosna-Hersek, güneybatıda Karadağ, güneyde Kuzey Makedonya, doğuda Romanya ve Bulgaristan ile çevrilidir.

Ülkenin Arnavutluk ile sınırının tümü tartışmalı Kosova bölgesinde kalır. Sırbistan 7 milyon nüfusa sahiptir. Başkenti ve en büyük şehri Belgrad'dır.

Bu sayfa üzerinden Sırbistan ile ilgili gelişmeleri, içerikleri son dakika haberleri bulabilirsiniz...

Milli boksör Samet Gümüş, Avrupa şampiyonu Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde bir ilk! Kırmızı bültenle aranıyordu... Sırbistan'da yakalandı, Türkiye'de tutuklandı Havada ortalık karıştı! Uçak Dalaman yerine Belgrad'a indi Türkçe, Kosova’nın Mitroviça belediyesinde "resmi kullanımda dil" oldu Sırp lider Vucic: Ülkemizi zor günler bekliyor, şimdiye kadarkilerin en zoru Dusan Tadic Sırbistan'da tarihe geçti! Moskova'daki saldırıda ABD ve İngiltere detayı! "Biliyorlardı" Kurti: Kosova yakınında Sırp birlikleri tespit edildi Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da yerel seçimler tekrarlanacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vucic ile görüştü Aliyev'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'doğum günü' telefonu Sırbistan, göçmenleri yarı çıplak halde sınır dışı etmekle suçlanıyor Fenerbahçeli eski yıldıza makaslı saldırı Kosova'da Sırp dinarının yasaklanmasından ABD ve AB endişeli Kosova’da 1 Şubat’tan itibaren Sırp para birimi kullanımı yasaklanıyor 20 Yaş Altı Kadın Voleybol Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası biletini aldı Kosova'da Sırp ve Rus sembol ve resimler içeren panolar kaldırıldı Sırbistan ve Bosna Hersek'te AVM yangınları 18 Yaş Altı Kadın Milli Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde yarı finale yükseldi Sırbistan’da "seçimler iptal edilsin" gerginliği: Muhalefet sokağa indi Boşnak lider Becirovic: "ABD ve NATO, harekete geçmeli" "Herkes silahlanıyor, geride kalmadığımızı çok yakında göreceksiniz" Kosova ile Sırbistan karşılıklı olarak araç plakalarını resmen tanıdı: AB memnun