Sırbistan Haberleri - Sayfa 2

Sırbistan, resmî adıyla Sırbistan Cumhuriyeti; Güneydoğu Avrupa'da Panonya Ovası ile Balkanların kesişiminde bulunan bir ülkedir.

Kuzeyde Macaristan, batıda Hırvatistan ve Bosna-Hersek, güneybatıda Karadağ, güneyde Kuzey Makedonya, doğuda Romanya ve Bulgaristan ile çevrilidir.

Ülkenin Arnavutluk ile sınırının tümü tartışmalı Kosova bölgesinde kalır. Sırbistan 7 milyon nüfusa sahiptir. Başkenti ve en büyük şehri Belgrad'dır.

Bu sayfa üzerinden Sırbistan ile ilgili gelişmeleri, içerikleri son dakika haberleri bulabilirsiniz...

"Herkes silahlanıyor, geride kalmadığımızı çok yakında göreceksiniz" Kosova ile Sırbistan karşılıklı olarak araç plakalarını resmen tanıdı: AB memnun Sırbistan Cumhurbaşkanı'ndan flaş sözler: Bizi bir gecede yerler! Bosnalı aşırı milliyetçi Sırplardan Srebrenitsa yakınlarında provokasyon Sırbistan’da askerlik hizmeti yeniden zorunlu olabilir Avrupa'da kurulan ve hiçbir ülkenin tanımadığı ülke! Sırbistan'daki seçimlerde hile iddiası ortalığı karıştırdı! Sırbistan'da ortalık karışık: Muhalefet partilerinin protestoları devam ediyor Rusya'dan Batı'ya suçlama: Sırbistan'ı istikrarsızlaştırmaya çalışıyorsunuz! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic ile görüştü Bosna Hersek'te yargı krizi: Mahkeme Başkanı Debevec, gözaltına alındı Sırbistan'da erken genel seçimin galibi Vucic oldu AB-Batı Balkanlar Zirvesi: Üyelik konuşulacak Avrupalılar yeni üye istemedi İtalya'dan Batı Balkanlar için üyelik çağrısı: "Süreci hızlandırma" vurgusu NATO açıkladı: Kosova'da askeri varlık gözden geçirilecek Dusan Tadic'li Sırbistan EURO 2024 biletini kaptı Sırbistan halkı, 17 Aralık günü sandığa gidiyor AB'den şart: Sırbistan, Kosova'yı fiilen tanımalı Hedef Türkiye'den vize istemeyen ülkeler: 36 ay askıya alınabilir! ABD duyurdu: Sırbistan, askeri güçlerini Kosova sınırından çekiyor Sırbistan'dan "Kosova sınırında asker yığımı" iddialarına cevap: "Sayı 4 bin 500'e indi" Almanya'dan Sırbistan'a çağrı: Kosova sınırındaki askeri birliklerin azaltılması istendi AB ve Batı Balkan ülkelerinden bilişim atılımı: Veri dolaşım ücretlerinin düşürülmesine başlandı