Okan Buruk Haberleri - Sayfa 4

Okan Buruk 19 Ekim 1973 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiş, orta saha mevkiinde forma giymiş eski Türk millî futbolcu ve teknik direktördür.

İlk olarak Büyükçekmece'de yerel bir kulüp olan Karadeniz İdman Ocağı'nda oynadı. Ardından Galatasaray, Beşiktaş, Internazionale Milano (Inter) takımlarında forma giydi.

Guus Hiddink döneminde A millî takım İdari Koordinatörlüğü görevini yürüten Buruk, Abdullah Avcı'nın teknik direktörlük görevine getirilmesiyle 2011 Kasım ayında yardımcı antrenör oldu. Elazığspor, Gaziantepspor, Sivasspor, Göztepe, Akhisar Belediyespor, Çaykur Rizespor, İstanbul Başakşehir takımlarında antrenörlük yapmasının ardından Galatasaray SK'nın antrenörü olmuştur.

Bu sayfa üzerinden Okan Buruk hakkında gelişmeleri, açıklamaları, son dakika haberleri bu sayfa üzerinden bulabilirsiniz...

Okan Buruk'tan şampiyonluk sözleri "İki kulvarda da veda etmek üzücü" Zaha'nın hocası Okan Buruk'a yanıtı olay oldu! Okan Buruk'tan şampiyonluk sözleri Okan Buruk'tan 4 değişiklik Okan Buruk: Kendi seviyemizin çok altındaydık Okan Buruk'tan Muslera açıklaması Okan Buruk, Fatih Terim'in rekorunu tarihe gömdü! "Hedefimiz ligde şampiyonluk, Avrupa'da da tekrar final oynayabilmek!" Okan Buruk ve Nihan Buruk çiftinden kötü haber! Okan Buruk'tan sakatlık açıklaması Galatasaray son dakikada avantajı kaptı Okan Buruk kadroyu bozmadı Okan Buruk sakat isimlerin son durumunu açıkladı Lucas Torreira Galatasaray'daki hayalini açıkladı Galatasaray'da Sparta Prag hazırlıkları başladı Okan Buruk'tan Icardi açıklaması Okan Buruk'tan sol bek transferi açıklaması Okan Buruk'tan kupa rotasyonu Okan Buruk'tan fırsat transferi açıklaması "Cuma gününe kadar transfer yapmamız gerekiyor" "Bu tip müsabakalarda daha iyi olmamız gerekiyor" "Herkesi şampiyonluk yürüyüşümüze davet ediyorum" Okan Buruk ile Abdullah Avcı 16. kez rakip olacak