Efsane teknik direktör Fatih Terim'den fikstür tartışmalarına karşı dikkat çeken çıkış: "Avrupa'da yoksunuz demektir"

İzmir'de düzenlenen Spor Zirvesi'nde konuşan "İmparator" lakaplı teknik direktör Fatih Terim, son günlerde öne çıkan fikstür tartışmalarına yönelik dikkat çeken bir çıkış yaptı. Terim, "3 günde bir maç oynanır, oynanması da gerekir. Oynanmıyorsa demek ki ocak ayından sonraya kalamadınız demektir. Avrupa'da yoksunuz demektir" diye konuştu.

Son Güncelleme:

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile İzmir Ticaret Odası ev sahipliğindeki İzmir Spor Zirvesi 2024, "Efsanelerle Futbol" oturumuyla tamamlandı. Deneyimli gazeteci Şansal Büyüka'nın yönettiği oturum Efsane oyuncu ve teknik direktörler Fatih Terim, Şenol Güneş ve Mustafa Denizli'nin katılımıyla gerçekleşti.

Türk futbolunun geldiği noktaya dair pek çok başlığın konuşulduğu oturumda bir ara "İmparator" lakaplı A Milli Takım ve Galatasaray ile büyük başarılara imza atan teknik direktör Fatih Terim, son dönemde özellikle Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un dile getirdiği fikstür eleştirisine ve "3 günde bir maç oynanıyor" tartışmalarına ilişkin dikkat çeken bir çıkış yaptı. Mümkünse 7 gün içinde daha fazla oynanmasından yana olduğunu belirten Terim, "3 günde bir maç oynanır, oynanması da gerekir. Oynanmıyorsa demek ki Ocak ayından sonraya kalamadınız demektir. Avrupa'da yoksunuz demektir" diye konuştu.

Yok artık Melih Mahmutoğlu! "44 kere maşallah" dedirten performans Beşiktaş'ın cezasını kaldırdığı minik Ömer Doruk'tan siyah-beyazlılara yanıt Beşiktaş ceza aldığını açıklayan minik taraftarının yardımına koştu Özgecan cinayetinin üzerine başlamıştı, şimdi hedefi Avrupa şampiyonluğu Real Madrid'li Rodrygo kaşlarını aldırmamak için destansı bir mücadele verdi! Alperi Onar: "Kupayla başlamak hedeflerimizden bir tanesiydi"