Okan Buruk Haberleri - Sayfa 6

Okan Buruk 19 Ekim 1973 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiş, orta saha mevkiinde forma giymiş eski Türk millî futbolcu ve teknik direktördür.

İlk olarak Büyükçekmece'de yerel bir kulüp olan Karadeniz İdman Ocağı'nda oynadı. Ardından Galatasaray, Beşiktaş, Internazionale Milano (Inter) takımlarında forma giydi.

Guus Hiddink döneminde A millî takım İdari Koordinatörlüğü görevini yürüten Buruk, Abdullah Avcı'nın teknik direktörlük görevine getirilmesiyle 2011 Kasım ayında yardımcı antrenör oldu. Elazığspor, Gaziantepspor, Sivasspor, Göztepe, Akhisar Belediyespor, Çaykur Rizespor, İstanbul Başakşehir takımlarında antrenörlük yapmasının ardından Galatasaray SK'nın antrenörü olmuştur.

Bu sayfa üzerinden Okan Buruk hakkında gelişmeleri, açıklamaları, son dakika haberleri bu sayfa üzerinden bulabilirsiniz...

Okan Buruk'tan Adana Demirspor karşısında 4 değişiklik "Bizim için önemli bir galibiyet oldu" "Galatasaray'ın övgüyü hak ettiğini söylemek gerekiyor" Okan Buruk'tan Davinson Sanchez ve Abdülkerim açıklaması Okan Buruk'tan Icardi-Real Madrid iddialarına yanıt Galatasaray milli arada yara sardı "Bu maçı pazar günü oynayabilirdik, bu tempoda kazanmak zor" Galatasaray yönetiminden 8 numara hamlesi Okan Buruk'tan Bayern Münih maçı hakemine veryansın "En az hata yapan şampiyonluğu kazanacak" Okan Buruk'tan Ndombele açıklaması Galatasaray'da Bayern Münih maçından sonra hamburger tartışması Okan Buruk'tan Icardi açıklaması: "Onun için zor ama beklersek uzun sürebilir" Okan Buruk: "İlk yarı 4-5 gol atabilirdik, Bayern oyun olarak ezildi" Okan Buruk'tan sakatlık geçiren Icardi hakkında açıklama TFF, Süper Kupa'nın oynanacağı yeri ve tarihi açıkladı  Okan Buruk'un sözleşmesi yenilendi, Başkan Dursun Özbek açıkladı Inter'den Okan Buruk için doğum günü paylaşımı Okan Buruk'tan Beşiktaş derbisi yorumu "Puan kaybına tahammülümüz yok" "Hedefimiz kazanmak olacak" "Galatasaray her maçı kazanmak için oynar" Okan Buruk'tan kaçan penaltı yorumu "Kazanmaya devam edeceğiz"