Okan Buruk Haberleri - Sayfa 3

Okan Buruk 19 Ekim 1973 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiş, orta saha mevkiinde forma giymiş eski Türk millî futbolcu ve teknik direktördür.

İlk olarak Büyükçekmece'de yerel bir kulüp olan Karadeniz İdman Ocağı'nda oynadı. Ardından Galatasaray, Beşiktaş, Internazionale Milano (Inter) takımlarında forma giydi.

Guus Hiddink döneminde A millî takım İdari Koordinatörlüğü görevini yürüten Buruk, Abdullah Avcı'nın teknik direktörlük görevine getirilmesiyle 2011 Kasım ayında yardımcı antrenör oldu. Elazığspor, Gaziantepspor, Sivasspor, Göztepe, Akhisar Belediyespor, Çaykur Rizespor, İstanbul Başakşehir takımlarında antrenörlük yapmasının ardından Galatasaray SK'nın antrenörü olmuştur.

Bu sayfa üzerinden Okan Buruk hakkında gelişmeleri, açıklamaları, son dakika haberleri bu sayfa üzerinden bulabilirsiniz...

Okan Buruk'tan ilk 11'de tek değişiklik Okan Buruk'tan Fenerbahçe derbisi öncesi 'şampiyonluk' mesajı "Derbide beraberlik yetse de kazanmak istiyoruz" UEFA'dan Galatasaray'a kötü haber! Tek kulvarda yarışan Galatasaray, Süper Lig'e ağırlığını koydu "Beklemediğimiz kadar rahat bir galibiyet oldu" Challenge'a o da katıldı: Erden Timur'a yanıt veren Okan Buruk'tan taraftara çağrı "Fazla pozisyon verdiğimiz için mutlu değilim ama 3 puanı aldık" "Mayıslar bizimdir diyerek devam etmek istiyoruz" "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak" UEFA'dan Okan Buruk ve Kaan Ayhan'a ceza Okan Buruk'tan Süper Kupa mesajı Galatasaray, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürdü Okan Buruk: "Kimle çıkar, ister çıkmaz rakibimizin kararı" Okan Buruk iç sahada rekor kırdı Okan Buruk, Hatayspor maçında yeni bir rekor peşinde "Ligde bütün takımların lehine ve aleyhine hatalar yapılıyor" Okan Buruk'tan Ali Koç'a cevap Okan Buruk-Oliveira tartışmasının perde arkası "Yolumuz belli, şampiyonluk yolu" Okan Buruk, Lucescu’yu yakaladı Okan Buruk, Lucescu'nun rekorunun peşinde Savunmasıyla Avrupa'ya damga vurdu! Inter'den sonra Galatasaray Okan Buruk'un olağanüstü istatistiği