Narin Güran Haberleri - Sayfa 2

Diyarbakır'ın Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran, Türkiye'nin gündemine oturdu. Güran'ın cansız bedeni 8 Eylül 2024 tarihinde dere yatağında bir çuvalın içerisinde bulundu. Olayla ilgili olarak Narin'in amcası tutuklandı. 

Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’na getirilen Narin Güran’ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilerek, Tavşantepe Mahallesi’nin yanındaki Batıkarakoç Mahallesi'ne getirildi. Narin için Batıkarakoç Mahalle Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Leman Yenigün, Diyarbakır milletvekilleri Suna Kepolu Ataman ve Mehmet Sait Yaz, Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, Bağlar Kaymakamı İsmail Pendik, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, Hazro Belediye Başkanı Fuat Mehmetoğlu ve kurum amirleri ile bazı siyasi partilerin il ve ilçe başkanları katıldı. Anne ve babası ise gözaltında oldukları için cenazede yer almadı.

Cenaze namazının ardından Narin, tabutuna sarılı beyaz duvakla Tavşantepe Mahallesi’ne götürüldü. Narin Güran'ın tabutumun üstündeki duvak ve beyaz elbisesini, toprağa verildikten sonra ağabeyi Baran Güran aldı. Narin, mahalle mezarlığında gözyaşları arasında defnedildi.

Cinayete ilişkin soruşturma devam ediyor. 

Narin cinayeti sonrası mahkemeye başvurdu: "Aynı ismi taşımak istemiyorum" Yengenin ifadesi sonrası ortaya çıktı: Narin cinayetinde flaş gelişme Narin Güran cinayeti soruşturmasında yeni gelişme! O isim de adliyeye sevk edildi Çelişkili ifadeler, yalan ihbarlar: Narin'in cesedi bulunamasın diye ellerinden geleni yapmışlar Hediye Güran için ek gözaltı süresi 8 yaşındaki Narin için Yusufeli Barajı'nda 13 bin kulaç Narin'in babası Arif Güran'dan çarpıcı açıklamalar: Akraba bile olsalar vazgeçmem Narin'in annesi oğlu Enes'in kolundaki diş izleriyle ilgili hastaneye götürüldü 8 yaşındaki Narin'i kim neden öldürdü? Çarpıcı detayları Haber Global muhabiri anlattı Türkiye Narin'e ağlıyor: Mezarına oyuncaklar bırakıldı Narin'in tutuklu amcası Salim Güran'ın yeni ifadesi: Telefon kayıtlarını neden sildiğini açıkladı Narin Güran cinayeti... ‘Daha ölmemiş’ mesajı atan Ramazan Atasoy'un ifadesi ortaya çıktı Her 90 çocuktan biri mağdur: Narin gibi... Görmemesi gereken şeyi... Narin Güran cinayetinde tutuklu sayısı 11'e yükseldi Narin cinayetinde suç, suçsuzun üstüne kalır mı? Suçu itiraf edecek kişi ya gerçek suçlu değilse? Narin Güran cinayetinde flaş gelişme! Salim Güran'ın yeni ifadesi ortaya çıktı Narin Güran'ın babası Arif Güran'dan çarpıcı açıklamalar! Narin'i kim öldürdü? Narin Güran soruşturması: Salim Güran ve işçisinin konuşması çözümlendi! "Tamam daha ölmemiş" Fahrettin Altun'dan Narin soruşturmasına ilişkin açıklama: O yayınlardan uzak durulmalı Narin Güran soruşturmasında flaş gelişme: Tutuklu amca yeniden adliyede! Türkiye'yi sarsan cinayette kan donduran ayrıntı: Narin Güran ahırda ne gördü? Serbest kalan Narin Güran'ın babasından ilk açıklama Narin Güran'ın resmini yaptı: "Madem incitecektiniz neden adını Narin koydunuz?" Bakan Tunç'tan Narin cinayetine ilişkin açıklama