Narin Güran Haberleri - Sayfa 4

Diyarbakır'ın Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran, Türkiye'nin gündemine oturdu. Güran'ın cansız bedeni 8 Eylül 2024 tarihinde dere yatağında bir çuvalın içerisinde bulundu. Olayla ilgili olarak Narin'in amcası tutuklandı. 

Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’na getirilen Narin Güran’ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilerek, Tavşantepe Mahallesi’nin yanındaki Batıkarakoç Mahallesi'ne getirildi. Narin için Batıkarakoç Mahalle Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Leman Yenigün, Diyarbakır milletvekilleri Suna Kepolu Ataman ve Mehmet Sait Yaz, Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, Bağlar Kaymakamı İsmail Pendik, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, Hazro Belediye Başkanı Fuat Mehmetoğlu ve kurum amirleri ile bazı siyasi partilerin il ve ilçe başkanları katıldı. Anne ve babası ise gözaltında oldukları için cenazede yer almadı.

Cenaze namazının ardından Narin, tabutuna sarılı beyaz duvakla Tavşantepe Mahallesi’ne götürüldü. Narin Güran'ın tabutumun üstündeki duvak ve beyaz elbisesini, toprağa verildikten sonra ağabeyi Baran Güran aldı. Narin, mahalle mezarlığında gözyaşları arasında defnedildi.

Cinayete ilişkin soruşturma devam ediyor. 

Cevdet Yılmaz'dan 'Narin Güran' açıklaması Kim bu acıyı sömürenler? Narin’in cesedinin bulunduğu derede korkunç tesadüf! Muhammed de ölü olarak bulunmuş Narin'in dışarıdaki tek ağabeyi Baran Güran konuştu! Amcasını savundu Narin'in ablasının ölüm raporu ortaya çıktı Bakan Tunç'tan Narin Güran soruşturmasına ilişkin açıklama: Caniler hesap verecek 3 Bakan, Narin Güran'ın kabrini ziyaret etti Narin Güran soruşturmasının seyrini değiştirecek ifade! İkinci tanık ortaya çıktı Narin Güran cinayetinde tutuklu bulunan amca Salim Güran muhtarlık görevinden alındı Adalet Bakanlığı'ndan Narin soruşturmasına ilişkin yeni açıklama Bakanlar Diyarbakır'a gidiyor! Narin'in büyük amcasından dikkat çeken iddia! ‘Davayı yanlış yönlendirmeye çalışıyor…’ "Anadolu İrfanı" mazide mi kaldı? Bu çocukların günahı ne? Narin cinayetinde soruşturma derinleşiyor: Savcılık abla Tülin Güran dosyasını da açtı Narin Güran cinayetinde çarpıcı gelişme! Amca Salim Güran'ın avukatı davadan çekildi Narin Güran cinayetinde yeni itiraf! İfadesi ortaya çıktı: Arif'in kızını öldürdüm Narin Güran soruşturmasında flaş gelişme! İtirafçı N.B tutuklama talebiyle adliyeye sevk edildi Adalet Bakanı Tunç'tan Narin açıklaması Arkadaşlarından Narin'in mezarına ziyaret CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Kaya'dan Narin Güran'ın ölümüne ilişkin açıklama CHP'li Emir'den "Narin Güran cinayeti için Meclis'te araştırma komisyonu kurulsun" teklifi Narin cinayetinde itirafçının ikinci ifadesi ortaya çıktı: Her şeyi detaylarıyla anlattı Sevda Demirel'in çözümü şeriatmış! "Ben sonsuz kapanmaya hazırım!" Tepkiler çığ gibi...