Narin Güran Haberleri - Sayfa 5

Diyarbakır'ın Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran, Türkiye'nin gündemine oturdu. Güran'ın cansız bedeni 8 Eylül 2024 tarihinde dere yatağında bir çuvalın içerisinde bulundu. Olayla ilgili olarak Narin'in amcası tutuklandı. 

Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’na getirilen Narin Güran’ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilerek, Tavşantepe Mahallesi’nin yanındaki Batıkarakoç Mahallesi'ne getirildi. Narin için Batıkarakoç Mahalle Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Leman Yenigün, Diyarbakır milletvekilleri Suna Kepolu Ataman ve Mehmet Sait Yaz, Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, Bağlar Kaymakamı İsmail Pendik, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, Hazro Belediye Başkanı Fuat Mehmetoğlu ve kurum amirleri ile bazı siyasi partilerin il ve ilçe başkanları katıldı. Anne ve babası ise gözaltında oldukları için cenazede yer almadı.

Cenaze namazının ardından Narin, tabutuna sarılı beyaz duvakla Tavşantepe Mahallesi’ne götürüldü. Narin Güran'ın tabutumun üstündeki duvak ve beyaz elbisesini, toprağa verildikten sonra ağabeyi Baran Güran aldı. Narin, mahalle mezarlığında gözyaşları arasında defnedildi.

Cinayete ilişkin soruşturma devam ediyor. 

Narin'in engelli ablasının 7 yıl önceki ölümü: "Yetkililer soruşturmayı tekrar açmalı" Azerbaycanlı ressam Narin'i resmetti O duvarda artık Narin Güran'ın da resmi var Yerlikaya'dan Narin Güran paylaşımlarına ilişkin açıklama Bakan Yerlikaya'dan Narin Güran soruşturması hakkında açıklama Fahrettin Altun: Narin Güran soruşturmasında gizlilik kararı halen geçerli 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde kan donduran itiraf Cumhurbaşkanı Erdoğan: Narin'in canını alanlardan hesap soracağız RTÜK Başkanı duyurdu: Narin Güran cinayeti soruşturmasında yayın yasağı kaldırıldı Adalet Bakanı Tunç'tan Narin açıklaması: Bir kişi daha tespit ettik, ifadesi alınıyor Narin'in cansız bedenini taşıyan araçtan yeni görüntü! Bugün okula başlayacaktı: Narin'in okulu ve sırası boş kaldı Konyaaltı Belediyesi, minik Narin için siyaha büründü Narin Güran cinayetinde kan donduran itiraf: "Amcası yanıma geldi ve..." Narin Güran cinayetinin itirafçısının tam ifadesi ortaya çıktı! Kan donduran detaylar Bahçeli'den Narin Güran açıklaması Minik Narin'in otopsi işlemleriyle ilgili tutanak ortaya çıktı: Dikkat çeken 'kemik' detayı Narin Güran'ın ön otopsi raporu ortaya çıktı Narin'in tabutundaki duvak ve beyaz elbiseyi defnin ardından ağabeyi aldı Narin Güran gözyaşlarıyla toprağa verildi! Cenazeden yürek yakan fotoğraflar Türkiye, Narin Güran'a ağlıyor! Cenazesi köyünde toprağa verildi