Kırmızı Oda Haberleri - Sayfa 2

Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu’nun 2004 yılında yayınlanan Madalyonun içi: Bir Psikiyatrin Not Defteri  adlı kitabından uyarlanan Kırmızı Oda dizisi, TV8’de 4 Eylül 2020 tarihinde yayın hayatına başladı.  

Onur Güvenatam’ın yapımcılığını ve Banu Kiremitçi’nin senaryosunu üstlendiği Kırmızı Oda, gerçek hikayeleri ekrana taşımasıyla öne çıkıyor. 

Başrolünde Binnur Kaya'nın olduğu, OGM Pictures imzalı Kırmızı Oda'da karakterlerin iyileşme yolculukları anlatılıyor. 

Dizinin ana ve yardımcı karakterleri haricinde her bölümde diziye eklenen ve birkaç bölüm oynadıktan sonra çıkan konuk oyuncular da bulunuyor. Kırmızı Oda, Beyoğlu, Üsküdar ve Beykoz'da bulunan çeşitli mekan ve kafelerde çekiliyor. 

İşte, Kırmızı Oda’nın ana karakterleri

Binnur Kaya - Doktor Hanım

Tülin Özen - Doktor Piraye

Burak Sevinç - Doktor Deniz

Meriç Aral - Doktor Ayşe

Kırmızı Oda, her cuma saat 20.00'de TV8'de yayınlanıyor. 

Kırmızı Oda 51. Bölüm Full İzle Reyting rekorları kıran dizinin kadrosuna katıldı Kırmızı Oda 49. Bölüm İzle Masumlar Apartmanı'nda Kırmızı Oda ve Doktor Hanım sürprizi Kırmızı Oda'da büyük sürpriz! Kırmızı Oda 48. Bölüm Kırmızı Oda dizisinden kötü haber geldi! Kırmızı Oda 47. Bölüm İzle Kırmızı Oda 46. Bölüm İzle Kırmızı Oda'nın yeni bölümünde bomba sürpriz Eski fotoğrafı olay yarattı! Estetik iddiaları gündem oldu Kırmızı Oda 45. Bölüm İzle Kırmızı Oda 44. Bölüm İzle Kariyer yolculuğu şaşırttı: Yıllar önce Hülya Avşar Show'da… Bir başrol daha diziden ayrılıyor mu? Kırmızı Oda'da Gülben sürprizi Kırmızı Oda 43. Bölüm İzle Kırmızı Oda 13. bölüm ne zaman? Masumlar Apartmanı izleyiciyi hayal kırıklığına uğrattı Kırmızı Oda'nın beklenen yeni sezon fragmanı yayınlandı Erkan Petekkaya'nın Acun Ilıcalı isyanı Binnur Kaya'dan Erkan Petekkaya'ya sürpriz ziyaret Kırmızı Oda 42. Bölüm İzle - Sezon Finali Acun Ilıcalı'dan flaş Erkan Petekkaya kararı!