Kırmızı Oda Haberleri - Sayfa 4

Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu’nun 2004 yılında yayınlanan Madalyonun içi: Bir Psikiyatrin Not Defteri  adlı kitabından uyarlanan Kırmızı Oda dizisi, TV8’de 4 Eylül 2020 tarihinde yayın hayatına başladı.  

Onur Güvenatam’ın yapımcılığını ve Banu Kiremitçi’nin senaryosunu üstlendiği Kırmızı Oda, gerçek hikayeleri ekrana taşımasıyla öne çıkıyor. 

Başrolünde Binnur Kaya'nın olduğu, OGM Pictures imzalı Kırmızı Oda'da karakterlerin iyileşme yolculukları anlatılıyor. 

Dizinin ana ve yardımcı karakterleri haricinde her bölümde diziye eklenen ve birkaç bölüm oynadıktan sonra çıkan konuk oyuncular da bulunuyor. Kırmızı Oda, Beyoğlu, Üsküdar ve Beykoz'da bulunan çeşitli mekan ve kafelerde çekiliyor. 

İşte, Kırmızı Oda’nın ana karakterleri

Binnur Kaya - Doktor Hanım

Tülin Özen - Doktor Piraye

Burak Sevinç - Doktor Deniz

Meriç Aral - Doktor Ayşe

Kırmızı Oda, her cuma saat 20.00'de TV8'de yayınlanıyor. 

Bomba iddia: Masumlar Apartmanı'nda Kırmızı Oda sürprizi Ünlü oyuncunun yeni projesi ortaya çıktı 12 Mart Cuma gününün galibi hangi dizi oldu? Kırmızı Oda'nın yıldızı gerçek mesleğiyle şaşırttı Kırmızı Oda dizisi 27. Bölüm Full İzle "Kırmızı Oda'nın kadına şiddete karşı misyonu var!" Kırmızı Oda 26. Bölüm izle Kırmızı Oda 25. Bölüm İzle Kırmızı Oda'daki Doktor Hanım'ın adı ortaya çıktı! Boncuk ile Can aynı dizide buluşuyor! Birlikte küvete girmişlerdi! O sahnelere ceza yağdı Kırmızı Oda'dan Camdaki Kız dizisine bir transfer daha! Kırmızı Oda 23. Bölüm İzle Kırmızı Oda'ya başrol oyuncusu böyle veda etti Kırmızı Oda 22. Bölüm İzle Kırmızı Oda erken final mi yapacak? Burcu Biricik, Kırmızı Oda'dan ayrılıyor mu? Kırmızı Oda 21. Bölüm İzle 'Kırmızı Oda' dizisine sürpriz isim Kırmızı Oda'da sürpriz isim Kırmızı Oda'nın 12. bölüm fragmanı yayınlandı