Kırmızı Oda Haberleri - Sayfa 3

Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu’nun 2004 yılında yayınlanan Madalyonun içi: Bir Psikiyatrin Not Defteri  adlı kitabından uyarlanan Kırmızı Oda dizisi, TV8’de 4 Eylül 2020 tarihinde yayın hayatına başladı.  

Onur Güvenatam’ın yapımcılığını ve Banu Kiremitçi’nin senaryosunu üstlendiği Kırmızı Oda, gerçek hikayeleri ekrana taşımasıyla öne çıkıyor. 

Başrolünde Binnur Kaya'nın olduğu, OGM Pictures imzalı Kırmızı Oda'da karakterlerin iyileşme yolculukları anlatılıyor. 

Dizinin ana ve yardımcı karakterleri haricinde her bölümde diziye eklenen ve birkaç bölüm oynadıktan sonra çıkan konuk oyuncular da bulunuyor. Kırmızı Oda, Beyoğlu, Üsküdar ve Beykoz'da bulunan çeşitli mekan ve kafelerde çekiliyor. 

İşte, Kırmızı Oda’nın ana karakterleri

Binnur Kaya - Doktor Hanım

Tülin Özen - Doktor Piraye

Burak Sevinç - Doktor Deniz

Meriç Aral - Doktor Ayşe

Kırmızı Oda, her cuma saat 20.00'de TV8'de yayınlanıyor. 

Kırmızı Oda'dan bomba sezon finali Kırmızı Oda 41. Bölüm İzle 4 Haziran Cuma gününün galibi hangi dizi oldu? Kırmızı Oda 40. Bölüm İzle Kırmızı Oda 39. Bölüm İzle Kırmızı Oda 38. Bölüm İzle Kırmızı Oda 37. Bölüm İzle Kırmızı Oda 36. Bölüm İzle Kırmızı Oda 35. Bölüm İzle Binnur Kaya 'Paşa' deveyi kurtardı Kırmızı Oda 34. Bölüm İzle Kırmızı Oda 33. Bölüm İzle Kırmızı Oda'ya bomba bir transfer daha! Kırmızı Oda 32. Bölüm İzle Ünlü psikiyatristten dizi tarihinde bir ilk Kırmızı Oda dizisine bomba transfer! Kırmızı Oda 31. Bölüm İzle 26 Mart Cuma gününün galibi hangi dizi oldu? Kırmızı Oda'da yaprak dökümü! Kırmızı Oda 30. Bölüm İzle Kırmızı Oda dizisine bomba transferler Kırmızı Oda 29. Bölüm İzle Kırmızı Oda dizisinde flaş ayrılık! Doğduğun Ev Kaderindir dizisine sürpriz transfer