Kırmızı Oda 47. Bölüm Tek Parça Full İzle | TV8 Son Bölüm İzle

Kırmızı Oda 47. bölüm izle. TV8'de Kırmızı Oda dizisinin heyecanla beklenen 47. bölümü yayınlandı. 15 Ekim 2021 Cuma günü ekranlarda yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin yeni bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Kırmızı Oda dizisinin 47. bölümünü izleyebileceğiniz link.

Son Güncelleme:

Kırmızı Oda dizisinin 47. bölümü 15 Ekim Cuma günü tv8 ekranlarında yayınlanırken yeni bölüm biter bitmez internete yüklendi.

KIRMIZI ODA 46. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Rezzan (Nihal Yalçın) Kırmızı Oda'ya üstü başı topraklı bir şekilde gelir. Gören herkesi şaşkına çeviren Rezzan bunu Cafer'den korunmanın bir yolu olarak görür. Rezzan bir ablası olduğunu ve ablasının evin kurallarına dayanamayıp intihar ettiğini açıklar.

Doktor Hanım Rezzan'ın annesi Nevin Hanım ile görüşmek ister. Nevin Hanım'ın donuk yüz ifadesi Doktor Hanım'ın ilgisini çeker ve gerçekleri birde Nevin Hanım'ın ağzından duymak ister. Ancak tam olarak istediği bilgileri alamayan Doktor Hanım Nevin Hanım'ı haftaya tekrar beklediğini söyler.

Süveyda(İlayda Alişan)geçirdiği krizden ve duyduğu şarkıdan Doktor Hanım'a bahseder.Tekrar geçmişe dönmeye çalışan Süveyda bunu başaramaz ve belirsizliklerle dolu anılarına devam eder. Erkek arkadaşı ile olan kavgalarından bahseden Süveyda'nın terk edilme korkusu ve güvensizlik duygusu Doktor Hanım'ın ilgisini çeker.

Doktor Hanım'ın ve Tuna'nın eski dostu Keklik (Ayta Sözeri) Kırmızı Oda'ya ziyarete gelir. Tatlı bir sohbet gerçekleşirken Kekliğin söylediği şarkılar ve anlattığı zorluklar ile içlerini hüzün kaplar.

Asuman (Başak Daşman) ve Mustafa Bey(Burak Demir) Kırmızı Oda'ya tedirgin halde gelir.Süveyda'nın yaşadığı krizden dolayı oldukça korkulu olduklarını anlatan Asuman, Süveyda'nın hangi sebeple kriz geçirdiğini anlamaya çalışır.

KIRMIZI ODA'NIN KONUSU

Kırmızı Oda da başrol oyuncusu Binnur Kaya psikiyatri kliniğinin sahibi ve bir psikiyatristi canlandıracak. Psikiyatri kliniğinde doktorlarını ve onlara başvuran hastaların hayatlarını anlatacağı "Kırmızı Oda"da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o Güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak.

KIRMIZI ODA DİZİSİNİN KÜNYESİ

Yapım Firması: OGM Pictures

Yapımcı: Onur Güvenatam

Yönetmen: Cem Karcı

Senaryo: Banu Kiremitçi Bozkurt (Hikaye: Gülseren Budayıcıoğlu)

Müzik: Fırat Yükselir

Cast Ajansı /Direktörü: Fulya Filazi, Ayşe Direkoğlu

Karakterler (Oyuncular):

Doktor Hanım (Binnur Kaya): Psikiyatri kliniğinin sahibi.

Dr. Piraye Artun (Tülin Özen): Psikiyatrist. İki çocuğuna eşi vefat ettiği için tek başına bakıyor.

KIRMIZI ODA 47. BÖLÜM İZLE

Kırmızı Oda dizisinin 15 ekim günü yayınlanan 47. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

KIRMIZI ODA 47. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber