Elektrikli Otomobil Haberleri - Sayfa 3

Elektrikli otomobil, elektrik enerjisi ile çalışan otomobillere verilen isimdir. Elektrikli otomobillerin, otomotiv endüstrisinde önemli bir etkisi oluyor.

Elektrikli otomobil bir veya daha fazla elektrik motoru kullanarak, bataryalardan ve diğer enerji depolama cihazlarında depoladığı elektriği kullanarak sürülen otomobildir. Elektrik motorları ani tork verir, güçlü ve dengeli hızlanma sağlar.

Toyota'dan kritik karar: ABD'de 1,8 milyon RAV4 model araç geri çağrıldı Enerjide son teknoloji... İşte Arda Güler'e hediye edilen BMW XM'in iç mekan özellikleri İkinci el otomobilde son durum Vatandaşlar büyük ilgi gösterdi... Van’da “Togg Mobil Deneyim Merkezi” kuruldu TEM Otoyolu kirliliğe boğdu Çin'de 30 dakika boyunca suda yüzebilen araç geliştirildi Milyonluk araçlar desibel ve güzellik için yarıştı: Yeri göğü inlettiler Yerli ve milli otomobil Togg'un ağustos ayı teslimatı, 3 ayın toplam teslimatını geçti! İstanbul’a, bir tır dolusu yerli ve milli araç Togg teslimatı yapıldı! Otomobil satışları yüzde 110'dan fazla arttı! Elektrikli araç şarj istasyonu faaliyet düzenlemesi yürürlükte! Dyson'ın satın alınamayan elektrikli otomobili: Araba harikaydı ama bir şey eksikti... Elektrikli otomobil satışları katlanarak artıyor TOGG'a zam geldi! İşte yeni fiyatlar Togg Türkmenistan'a törenle teslim edildi Porsche yeni meleği 'Mission X'i duyurdu Jeep'in iki e-hybrid'i Türkiye'de satışa sunuldu Tesla 1 milyon 100 bin aracını geri çağıracak! Togg CEO'su karakaş: Şu ana kadar 170 Togg teslim edildi Togg'u oto yıkamacıda gören vatandaş, 'yıkamak bize nasip oldu' Elon Musk'ın Tesla'sı lityumunu kendi arıtıp işleyecek Togg, fabrikasını gazetecilere gezdirecek İtalyan işi: Laffite'nin 5 yeni hiper otomobil modeli tanıtıldı