Elektrikli Otomobil Haberleri

Elektrikli otomobil, elektrik enerjisi ile çalışan otomobillere verilen isimdir. Elektrikli otomobillerin, otomotiv endüstrisinde önemli bir etkisi oluyor.

Elektrikli otomobil bir veya daha fazla elektrik motoru kullanarak, bataryalardan ve diğer enerji depolama cihazlarında depoladığı elektriği kullanarak sürülen otomobildir. Elektrik motorları ani tork verir, güçlü ve dengeli hızlanma sağlar.

Türkiye elektrikli otomobil kullanımında sınıfta kaldı İkinci el kan kaybediyor Araçlarda dijital devrim Sitelerde araç şarj istasyonu kurulması için bir şart var Elektrikli otomobille yola çıkacaklara 'rezervasyon' önerisi Türkiye otomobil pazarı 'elektrikle' yol alıyor Bin Çin firması 15 yıl dayanabilen elektrikli otomobil bataryası üretti Türkiye elektrikli otomobil satışlarında AB'de ilk 5'e girmek üzere Şarj ederken mil kazandıracak  Elektrikli araç sahipleri dikkat! Bu hatayı sakın yapmayın... Togg elektrikli otomobil pazarında açık ara lider Otomobil satışlarında şubat ayı rekoru kırıldı Apple elektrikli araç projesini iptal etti! Otomobil alacaklar dikkat! Taşıt kredisinde oranlar değişti: işte banka banka yeni rakamlar... Togg T10X'in yeni görüntüleri! Togg T10X kar pistine çıktı Cybertruck yağmurda paslanıyor mu? Ocak ayında satılan her 2 elektrikli otomobilden biri Togg oldu Yerli cep telefonu üreticisi Reeder elektrikli otomobil üretecek! Tarih verildi Elektrikli araç üreticisi BYD'nin SEAL U modeli Avrupa'dan önce Türkiye'de satılacak 55 yaş üzeri araç kullanmalı mı? Endonezya'nın başkenti Cakarta taşınıyor Çin'de yüzde 45 hedefi 150 bin satış beklentisi