Togg'un T10F modeli 2025'te yollarda olacak

Yerli ve milli otomobil Togg, sedan ve fastback modelinin testlerine başladı. Togg'un resmi hesabından yapılan duyuruya göre, 2025 nisan ayına kadar Togg'un yeni modeli yollarda olacak... Peki yeni modelin teknik özellikleri neler? İşte detaylar...

Son Güncelleme:

Türkiye'nin otomobili için yeni bir müjde geldi. TOGG'un resmi hesabı, T10F isimli sedan modelinin testlere başladığını duyurdu. "Her an yollarda T10F ile karşılaşabilirsiniz" notuyla bir video paylaştı.

TOGG, ikinci akıllı mobilite cihazı T10F'in mühendislik testlerine başladı. İlk sedan ve yeni fastback tasarımı büyük beklenti oluşturdu.

Testler, Türkiye ve Amerika'daki akredite merkezlerde, güvenlik, dayanım, aerodinamik ve mevsimsel performans değerlendirmeleri ile yapılmaya başlandı.

C segmentinde yer alan ve göz alıcı tasarımıyla dikkat çeken T10F, sürekli internet bağlantısı ve uzaktan güncellemelerle sürekli iyileştirilen bir deneyim sunuyor. TOGG T10F, üç teknik versiyon ve iki farklı donanım seçeneği ile pazara sunulacak.

 TOGG T10F'in Teknik Özellikleri

1. RWD Standart Menil Versiyonu
Beygir Gücü: 218 hp
Tork: 350 nm
Minimum Menzil: 350+ km
Maksimum Menzil: 600 km

2. Çift Motorlu AWD Versiyonu
Beygir Gücü: 700 hp
Tork: 700 nm
Menzil: 530 km

Genel Özellikler

- Sürekli internet bağlantısı
- Uzaktan güncelleme ile sürekli iyileştirme
- Dinamik ve modern tasarım, TOGG DNA'sına uygun stilistik özellikler
- Kullanıcı odaklı akıllı yaşam çözümleri
- Gelişmeye açık cihaz özellikleri

TOGG T10F, dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerle CES 2024 Fuarı'nda buluştu. Standda ürünün özellikleri, tasarımı ve teknolojisi göz alıcı şekilde sergilendi. TOGG'dan yapılan açıklamaya göre, yeni model T10F 2025 Nisan ayından itibaren yollarda görülebilecek. Öte yandan TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, 2032 yılına kadar 5 farklı modelle toplam 1 milyon adet araç üretmeyi planladığını duyurdu.

Van'dan yola çıkan göçmen kaçağı dolu tır Sakarya'da yakalandı Kahve gibi içilebilen çedene tozu 400 liradan alıcı buluyor Yılanların en uysalı, Tunceli’de görüntülendi Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit edilen polis, Şeyda Yılmaz’ın ailesi ile telefonda görüştü Manisa'da sağlıksız şartlarda salça üreten firmanın faaliyetleri durduruldu Midesinden çıkanlar şoke etti "İlginç bir vaka"