Cristiano Ronaldo Haberleri - Sayfa 5

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro veya daha çok bilindiği adıyla Cristiano Ronaldo, 5 Şubat 1985 tarihinde dünyaya gelmiş Portekizli futbolcudur. sol kanat ve santrfor mevkilerinde oynayan Portekizli millî takımında da görev almaktadır.

Premier League takımlarından Manchester United'da forma giymektedir. IFFHS ve diğer medya kuruluşlarına göre futbol tarihinin en golcü oyuncusudur.

Millî takımlar tarihinde en çok gol atan, UEFA Şampiyonlar Ligi tarihinde en çok gol atan, Avrupa Futbol Şampiyonası turnuvaları tarihinde en çok gol atan ve FIFA Kulüpler Dünya Kupasında tarihinde en çok gol atan futbolcudur.

Bu sayfa üzerinden Cristiano Ronaldo ile ilgili gelişmeleri, video ve galeriler ile birlikte son dakika haberleri bulabilirsiniz...

Cristiano Ronaldo ilk maçında Lionel Messi'ye karşı oynayabilir Cristiano Ronaldo'nun Georgina Rodriguez ile aynı evde yaşamasına izin çıktı Yeni takımına transfer olan Cristiano Ronaldo'dan Arapça mesaj Cristiano Ronaldo imzayı attı, formayı giydi! Cristiano Ronaldo'yu Suudi Arabistan'da ne bekliyor? Cristiano Ronaldo'nun sözleşmesinde özel madde Cristiano Ronaldo imzayı atıyor Ronaldo zirveye yerleşti! İşte o liste Cristiano Ronaldo yeni takımını buldu! İmzayı attı, formasıyla poz verdi Futbol dünyası yasta! Pele için taziye mesajları Devasa villası için 6 bin euro maaşla personel arıyor Sevgiliden çılgın yeni yıl hediyesi! Fiyatını öğrenince ağzınız açık kalacak Sevgilisi Cristiano Ronaldo'nun yüzünü güldürdü Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Cristiano Ronaldo'yu harcadılar" Tarihi sözleşmenin detaylar belli oldu! "En büyük hayalimdi... Rüya bitti!" Ateş püskürdü! Ronaldo'nun eşinden zehir zemberek sözler Portekiz elendi, Cristiano Ronaldo gözyaşlarına boğuldu! Cristiano Ronaldo yine yedek Mesut Özil, Ronaldo'yu savundu Cristiano Ronaldo için Galatasaray iddiası Cristiano Ronaldo'dan iddialara yanıt Portekiz'de şaşırtan Ronaldo kararı! 'Ronaldo Galatasaray'a gelmek istiyor' iddiasıyla ilgili açıklama