2023'ün en golcü futbolcusu kim olacak? Cristiano Ronaldo bir adım öne geçti... Tek rakibi var!

2023 yılına veda etmeye hazırlandığımız şu günlerde futbol dünyasının en çok merak ettiği konuların başında gelen "yılın en golcü futbolcusu kim?" sorusu da yanıt bulmak üzere. Son 5 güne attığı 53 golle önde giren Cristiano Ronaldo'nun en yakın takipçisi ise Erling Haaland. İşte yarışta son durum..

Son Güncelleme:

2023 yılı sona ererken şu anda futbol dünyasında en çok merak edilen konu yılın en golcü oyuncusunun kim olacağı.

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, Al Nassr karşısında attığı gollerlerle rakiplerinin bir adım önüne geçti. Ancak peşinde Erling Haaland, Harry Kane ve Kylian Mbappe var. Yılın tamamlanmasına da sadece 4 gün kaldı.

Takımının vazgeçilmez yıldızı olan Portekizli futbolcu Talisca ve Mane'nin de desteğiyle gol makinesi olarak görev yapmaya devam ediyor.

2023'ün en golcü oyuncusu olmaya en yakın aday olan Ronaldo'nun golleri de çeşit çeşit. Penaltı, kafa vuruşu, serbest vuruş, ceza sahası dışından şut gibi birçok şekilde gol atabiliyor. 2023'te attığı gol sayısı 53'e ulaşmış durumda.

Ronaldo'nun en yakın takipçisi PSG'nin Fransız golcüsü Kylian Mbappe ve Bayern Münih'in İngiliz skoreri Harry Kane. Her iki futbolcunun da bu yıl attığı gol sayısı 52. Peşlerinde ise 50 golle Manchester United'ın Norveçli golcüsü Erling Haaland bulunuyor.

Erling Haaland'ın bugün Everton'la Cumartesi günü ise Sheffield'la maçı var. Birdenbire atak yaparak zirveye çıkabilir.

Cristiano Ronaldo ise yılın son maçında Al Taawon'a karşı oynayacak.

Harry Kane'in şansı kalmadı çünkü Bayern Münih'in bu yıl içinde baka maçı yok. Aynı durum Mbappe için de geçerli.

Yani 53 gollü Ronaldo'yu geçebilecek tek isim Erling Haaland. Ronaldo'nun 1, Haaland'ın ise 2 maçı var. Bakalım zirve kimin olacak?

Sonraki Haber