Cristiano Ronaldo Haberleri - Sayfa 4

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro veya daha çok bilindiği adıyla Cristiano Ronaldo, 5 Şubat 1985 tarihinde dünyaya gelmiş Portekizli futbolcudur. sol kanat ve santrfor mevkilerinde oynayan Portekizli millî takımında da görev almaktadır.

Premier League takımlarından Manchester United'da forma giymektedir. IFFHS ve diğer medya kuruluşlarına göre futbol tarihinin en golcü oyuncusudur.

Millî takımlar tarihinde en çok gol atan, UEFA Şampiyonlar Ligi tarihinde en çok gol atan, Avrupa Futbol Şampiyonası turnuvaları tarihinde en çok gol atan ve FIFA Kulüpler Dünya Kupasında tarihinde en çok gol atan futbolcudur.

Bu sayfa üzerinden Cristiano Ronaldo ile ilgili gelişmeleri, video ve galeriler ile birlikte son dakika haberleri bulabilirsiniz...

İşte yılın en çok kazanan 10 sporcusu Al Nassr başkanından Ronaldo transferiyle ilgili flaş sözler Messi'nin yeni rakibi Google CEO'su Sundar Pichai! Elon Musk, Cristiano Ronaldo'nun mavi tikini de aldı Cristiano Ronaldo: Baban seni çok seviyor Ronaldo'dan rakibine görülmemiş faul Beraberliği kaptılar, Ronaldo'yu böyle ti'ye aldılar! Bir 10 yıl daha Haaland! Messi ve Ronaldo'yu geçti ama... Cristiano Ronaldo'dan bir dünya rekoru daha! Cristiano Ronaldo'dan 'Ramazan' paylaşımı Ronaldo'nun minik hayranına sert çıkışı tepki çekti Ronaldo'nun diyetini deneyen genç futbolcu bin pişman oldu Ronaldo, Suudi Arabistan'da "ayın futbolcusu" oldu Cristiano Ronaldo hat-trick yaptı, Al Nassr kazandı Merih Demiral'ın forma kampanyasından depremzedelere 5 milyon TL! Ronaldo, Dybala ve Bonucci... Milli futbolcu Merih Demiral açıkladı: İki yıldızdan daha Türkiye'ye destek Cristiano Ronaldo Suudi Arabistan'daki ilk golünü attığı maçta çileden çıktı! Cristiano Ronaldo Avrupa'ya dönecek Ronaldolu Al-Nassr elendi! Ronaldo'nun ilk maçında Al-Nassr, Talisca ile güldü Lionel Messi ile Cristiano Ronaldo rekabetinin son perdesinde gol yağmuru! Messi ve Ronaldo bu akşam rakip olacak Ronaldo ve Messi, Suudi Arabistan'da karşı karşıya gelecek Ronaldo'nun Suudi Arabistan'daki lüks yaşamı ortaya çıktı