Cristiano Ronaldo Haberleri - Sayfa 3

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro veya daha çok bilindiği adıyla Cristiano Ronaldo, 5 Şubat 1985 tarihinde dünyaya gelmiş Portekizli futbolcudur. sol kanat ve santrfor mevkilerinde oynayan Portekizli millî takımında da görev almaktadır.

Premier League takımlarından Manchester United'da forma giymektedir. IFFHS ve diğer medya kuruluşlarına göre futbol tarihinin en golcü oyuncusudur.

Millî takımlar tarihinde en çok gol atan, UEFA Şampiyonlar Ligi tarihinde en çok gol atan, Avrupa Futbol Şampiyonası turnuvaları tarihinde en çok gol atan ve FIFA Kulüpler Dünya Kupasında tarihinde en çok gol atan futbolcudur.

Bu sayfa üzerinden Cristiano Ronaldo ile ilgili gelişmeleri, video ve galeriler ile birlikte son dakika haberleri bulabilirsiniz...

CANLI MAÇ İZLE! Al Nasr Al Ahli Suudi Arabistan Pro Lig maçı canlı izle Ronaldo, Suudi Arabistan Milli Günü için Arap kıyafetleri giydi İran'da Cristiano Ronaldo izdihamı! Cristiano Ronaldo'ya İran'da sürpriz hediye Ronaldo İran'da ailesi ile görüşmek istiyorsa bunu yapmak zorunda... İranlı futbolseverleri üzen haber! Cristiano Ronaldo'yu izleyemeyecekler Ronaldo futbol tarihinde bir ilki başardı Ronaldo hat-trick yaptı, Al Nassr farka koştu  Cristiano Ronaldo, 'Selamünaleyküm' mesajı vermeye devam ediyor Cristiano Ronaldo sinir krizi geçirdi! Ronaldo'nun yeni tarzı dikkat çekti: Suudi Arabistan'a uyum sağlıyor Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan'da ilk kupasını kazandı Ronaldo, Al-Nassr'da ilk kupasını kazandı Gol sevincinde haç çıkartan Cristiano Ronaldo'nun başı belaya girebilir Cristiano Ronaldo takımını finale çıkardı Cristiano Ronaldo attı, Al Nassr turladı  Cristiano Ronaldo şaşkın: Al-Nassr'a 3 dönem transfer yasağı! Cristiano Ronaldo'dan, selamun aleyküm mesajı Cristiano Ronaldo'nun yeni hocası belli oldu Cristiano Ronaldo medya patronu oluyor Cristiano Ronaldo, Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi! İYİ Parti'li Özkan'dan dikkat çeken 'Seçim sonucu' paylaşımı: Ronaldo ve Messi... Cristiano Ronaldo'nun yüzü Arabistan'da da gülmedi! Cristiano Ronaldo secde etti!