Cristiano Ronaldo Haberleri

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro veya daha çok bilindiği adıyla Cristiano Ronaldo, 5 Şubat 1985 tarihinde dünyaya gelmiş Portekizli futbolcudur. sol kanat ve santrfor mevkilerinde oynayan Portekizli millî takımında da görev almaktadır.

Premier League takımlarından Manchester United'da forma giymektedir. IFFHS ve diğer medya kuruluşlarına göre futbol tarihinin en golcü oyuncusudur.

Millî takımlar tarihinde en çok gol atan, UEFA Şampiyonlar Ligi tarihinde en çok gol atan, Avrupa Futbol Şampiyonası turnuvaları tarihinde en çok gol atan ve FIFA Kulüpler Dünya Kupasında tarihinde en çok gol atan futbolcudur.

Bu sayfa üzerinden Cristiano Ronaldo ile ilgili gelişmeleri, video ve galeriler ile birlikte son dakika haberleri bulabilirsiniz...

Ronaldo şov yaptı, Al-Nassr finale yükseldi Al Nassr - Al Khaleej maçı saat kaçta, hangi kanalda? Cristiano Ronaldo'ya Juventus piyangosu! Cristiano Ronaldo'dan Ramazan Bayramı mesajı Al Hilal - Al Nassr maçı saat kaçta, hangi kanalda? Damac - Al Nassr maçı saat kaçta, hangi kanalda? Cristiano Ronaldo döktürdü Al Nassr - Al Taey maçı saat kaçta, hangi kanalda? Ronaldo'nun Mesut Özil’in fotoğrafına attığı yorum gündem oldu CANLI MAÇ SKORU! Al Ahli - Al Nassr maçı canlı izle! CANLI MAÇ SKORU! Al Nassr - Al Ain maçı canlı izle! CANLI MAÇ SKORU! Al Nassr - Al Raed maçı canlı izle! Georgina Rodriguez ortalığı karıştırdı: Cristiano Ronaldo botları ne zaman asacak? CANLI YAYIN LİNKİ! Al Ain Al Nassr maçını canlı izle Al Nassr - Al Hazem canlı maç izle Suudi Arabistan'da Ronaldo'ya benzeyen adama büyük ilgi Al Shabab Al Nassr canlı maç izle Al Nassr Al Feiha canlı izle! Al Nassr - Al Feiha maçı canlı izle linki Yıllarca birlikte oynadığı Cristiano Ronaldo'ya ihanet etti El Nassr El Fetih canlı maç izle Cristiano Ronaldo takımına galibiyeti getirdi Al Hilal Al Nassr canlı maç izle Brezilya efsanesi Kaka rüya 11'ini sıraladı! "En"lerin futbolcusu Cristiano Ronaldo, 39 yaşında