Cinayet Haberleri - Sayfa 20

Cinayet, bir kimsenin başka bir kimseyi bilerek öldürmesi eylemidir. Çoğu ülkede müebbet hapis ya da idam cezasıyla sonuçlanmaktadır.

Hukuken öldürme veya kasten öldürme olarak nitelenir. 5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu'nun "Kişilere Karşı İşlenen Suçlar" başlığının altında 2. kısmında düzenlenmiş suç tipidir.

11 yaşındaki erkek çocuğu babasına ait tabancayla başından vurularak öldürülmüş bulundu Arazide cesedi parçalanmış halde bulunmuştu! 11 ay sonra yakalandı... Dört kişinin katilleri olayı polise ihbar edenler çıktı! Tam 9 yıl sonra... Pompalı tüfekle annesini katleden 15 yaşındaki çocuk ve azmettiricisi babanın cezası belli oldu Tartıştığı memuru 15 el ateş ederek öldüren polis: Kendimi kaybettim, sonrasını hatırlamıyorum Oğlunu surlardan iterek ölümüne neden olan annenin cezası belli oldu Aracında korkunç halde bulunmuştu, cinayete kurban gittiği ortaya çıktı İzmir'de evlat vahşeti! Annesini öldürüp cinayeti babasına itiraf etti Manisa'da korkunç cinayet: Eşini ve kayınbiraderini öldürüp intihar etti 19 yaşındaki genci parçalayarak dondurucuya koyan caniye müebbet hapis talebi 17 yaşındaki Gamze'nin cinayet zanlılarından annesi, ruh sağlığı hastanesinde izlenecek Genç adam barda çıkan kavgada hayatını kaybetmişti... Zanlıların cezası belli oldu Büyükşen çifti cinayeti davasında yeni gelişme Düğününde hediye edilen pompalı tüfekle öldürüldü Brezilya'da dehşet: İspanyol şef ve eşi korkunç bir biçimde öldürüldü Görgü tanıkları Ankara'daki komşu cinayetini anlattı Korkunç cinayet: Eşi ve 2 yaşındaki kızı uyurken odaya kobra yılanı saldı